Mgr.  Mária   HEGEDÜŠOVÁ

Mgr.
Mária HEGEDÜŠOVÁ realitný maklér
hovorím po slovensky I speak english

Napísať e-mail +421 908 606 079

Som licencovaná realitná maklérka pre realitnú kanceláriu KALANINOVÁ realitné služby. Svoju kariéru realitnej maklérky som začala v pobočke Advisors v sieti CENTURY 21 Slovakia, ktorá sa neskôr odčlenila a pôsobila pod názvom ADVISORS Real Estate. Pred začatím pôsobenia v kancelárii Renáty Kalaninovej som sprostredkovala 25 transakcií predaja nehnuteľností v celkovom objeme 1.376.800,- EUR. A získala násobne viac spokojných klientov.
V kancelárii KALANINOVÁ RS spájame proklientské hodnoty, odbornosť a schopnosť riešiť aj komplikované prípady k spokojnosti všetkých strán. Snažíme sa poskytovať tie najlepšie služby, čoho dôkazom sú pozitívne recenzie od našich klientov.
Som vďačná, že môžem pôsobiť v takomto prostredí a byť pre klientov pridanou hodnotou a odbornou oporou v čase ich dôležitých rozhodnutí a životných zmien.

Pre mojich klientov súčasne poskytujem aj žiadané hypotekárne a finančné služby.

Všetky realitné ponuky makléra Mgr. Mária HEGEDÜŠOVÁ

Exkluzívne: HOLODOM, novostavba RD - Ruskov, Košice - okolie
Predaj 230.000,- €
Exkluzívne: HOLODOM, novostavba RD - Ruskov, Košice - okolie

EXKLUZÍVNE: Splňte si sny o bývaní v dome blízko Košic a príďte si pozrieť krásny jednopodlažný rodinný dom v obci Ruskov. Dom sa predáva v štádiu holodomu. NOVOSTAVBA: Ide o...

Rodinný dom 108.7 m2 Ruskov