POSEIDON Apartmán C-6 PENTHAUS s terasou

Štát.: Cyprus
Mesto.: Kyrenia
Lokalita.: Esentepe - Tatlisu
105 m²
3
1
4
áno - 1 auto
áno - 1
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
405.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 1048x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj výnimočný 4 izbový slnečný PENTHAUS s nádherným výhľadom na more, vlastnou lódžiou a strešnou terasou v projekte POSEIDON Exceptional Seafront priamo pri mori s upravenou súkromnou plážou v jednej z najexkluzívnejších častí Severného Cypru, v oblasti medzi Esentepe a Tatlisu. Aktuálne prebiehajú finálne fázy procesu kolaudácie komplexu. Výstavba je realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group, ktorá patrí k lídrom v oblasti stavebníctva na Severnom Cypre už od roku 2001 a špecializuje sa na výstavby exkluzívnych nehnuteľností, vrámci ktorých ponúka za poplatok aj možnosť komplexného servisu prenájmu a údržby apartmánov. Jedinečná poloha apartmánu priamo pri mori ponúka krásne výhľady na more z jednej strany a pohorie Basparmak z druhej strany.

APARTMÁN


4 izbový PENTHAUS má celkovú výmeru 200 m2, z čoho úžitková plocha je 105 m2 , rozloha lódžie je 15 m2 a výmera strešnej terasy je 80 m2. Penthaus sa predáva vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, okná, dvere, zabudované skrine). V aktuálnom štádiu výstavby má klient možnosť vybrať si z viacerých alternatív ponuky častí kuchynskej linky, dlaždíc a omietok ako aj nadštandardné vybavenie. Priestranná obývacia miestnosť je prepojená s kuchyňou. V apartmáne sa nachádza kúpeľňa s WC, umývadlom, zrkadlom, sprchovým kútom a pridaná samostatná hosťovská kúpeľňa s WC, umývadlom a sprchovým kútom. V oboch kúpeľniach je podlahové kúrenie.

ŠTANDARD


- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov
- Hliníkové okná a vonkajšie dvere s dvojitým izolačným termosklom, drevené lakované interiérové dvere
- Podlaha liata s mramorovým vzorom
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením
- Kuchynská linka v prevedení masívne drevo alebo MDF profil, žulová pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče podľa výberu klienta z ponuky viacerých dodávateľov
- Vstavané skrine v spálni
- Klimatizácia - príprava pre inštalovanie klimatizačnej jednotky v každej miestnosti
- Elektrické zásuvky
- Stropné lišty v miestnostiach

Strešná terasa


Zabudovaná BBQ zóna
Žulová pracovná doska a dres

Pergola



VYBAVENOSŤ KOMPLEXU
Súčasťou komplexu je veľký hlavný bazén a menšie bazény. Parkovanie je zabezpečené v areáli komplexu alebo na vyhradených parkovacích státiach priamo pred apartmánmi. V okolí je vybudovaná potrebná infraštruktúra, kvalitná cestná komunikácia, lokálne obchody a reštaurácie. Blízko projektu POSEIDON sa nachádza projekt luxusných apartmánov SEA MAGIC, ktorého výstavba je taktiež realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group. Klienti POSEIDON projektu môžu využívať priestory wellness a spa centra ako aj reštaruáciu a bar v komplexe SEA MAGIC.

Komplex je vzdialený:


40 minút od letiska ERCAN, 50 minút od letiska LARNACA, 25 minút od mesta KYRENIE (GIRNE), 20 minút od GOLF BEACH KORINEUM resort
Blízko projektu POSEIDON sa nachádza projekt luxusných apartmátov SEA MAGIC, ktorého výstavba je taktiež realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group. Klienti POSEIDON môžu využívať priestory wellness a spa centra ako aj reštaruáciu a bar v komplexe SEA MAGIC.

Ďalšie dostupné pláže v blízkosti:


10 minút pláž ALAGADI (korytnačia pláž s pieskovými dunami a možnosťou pozorovania morských korytnačiek), 25 minút pláž ESCAPE (považovaná za jednu z najkrajších verejných pláží Severného Cypru ), 30 minút pláž ACAPULCO so strediskami vodných športov a možnosťami potápania


LOKALITA


Pokojná oblasť medzi Eseptepe a Tatlisu na Severnom Cypre v regióne Kyrenia je z jednej strany lemovaná pohorím Besparmak (740 m.n.m) a z druhej strany krásnymi plážami s jemným pieskom, pozvoľným vstupom do mora, tichými zátokami a priezračne čistou vodou Stredozemného mora. Pohorie Besparmak dlhé 22 km ponúka očarujúce výhľady, množstvo dobre značených turistických trás, cyklotrás, horolezeckú oblasť Penthadaktylos a tri z najkrajších zrúcanín hradov v Stredomorí.

FINANCOVANIE KÚPY

APARTMÁN

U
Záloha 2000EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 50 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu, zvyšok kúpnej ceny bude podľa dohody s developerom rozpočítaný mesačnými splátkami po dobu 1 rok bezúročne.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte POSEIDON?
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a nadčasovým dizajnom apartmánov, veľkorysým vlastným priestorom pre oddych, slnkom zaliatymi plážami, tichými zátokami obklopenými zeleňou, priezračnou vodou Stredozemného mora a panenskou prírodou Severného Cypru. V čase neprítomnosti majiteľa, je možné využiť za prijateľný poplatok KOMPLEXNÝ SERVIS PRENÁJMU A ÚDRŽBY apartmánov. Apartmán v projekte POSEIDON je skĺbením investície pre vlastný relax, ako aj následný prenájom.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

405.950,- €
Cena nehnuteľnosti 60.000,- € 985.940,- €
200 m²
Celková rozloha 110 m² 270 m²
105 m²
Úžitková plocha 80 m² 120 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha105 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Lódžiaáno - 1
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno - 1
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--45 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny