Posledné dva veľkometrážne byty na predaj vo vilovej časti Banskej Bys

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj posledné 2 exkluzívne veľkometrážne byty v tichej vilovej časti Banskej Bystrice, bývala Churchillova štvrť, mestská časť Uhlisko.
Byty sa nachádzajú v samostatne stojacej štvorpodlažnej historickej vile na vlastnom pozemku o celkovej výmere 738 m2, s dvoma vchodovými automatickými bránami do dvora z hlavnej cesty, ktorý prešiel kompletnou, nákladnou a precíznou rekonštrukciou.

Vila sa nachádza v tichej historickej štvrti mesta, blízko centrálnej mestskej zóny. Táto lokalita predurčuje toto miesto na pokojné a kľudné bývanie s blízkou mestskou infraštruktúrou a vybavením, obchody, služby, škola, reštaurácie a podobne, bezproblémové a blízke dopravné napojenie na hlavnú mestskú štvorprúdovú tepnu cestu I/66, ktorá má priame napojenie na rýchlostnú cestu R1 do Bratislavy.
Rozdelenie a dispozičné riešenie bytov:
Každý byt je umiestnený na samostatnom podlaží s prístupom po schodišti z hlavného vchodu ako aj z vonkajšieho luxusného výťahu priamo na dané podlažie bytu (jedno podlažie = jeden byt).
Byt č.1 sa nachádza na zníženom prízemí vily s úžitkovou výmerou cca 130 m2 a pozostáva z chodby, kuchyne, komory, spálne, technická miestnosť, šatník, kúpeľňa, obývačka. REZERVOVANÉ..
Byt č.2 sa nachádza na 1.poschodí vily s úžitkovou výmerou 149,60m2 (celková 167m2 aj s balkónom) a pozostáva z troch spální, obývacia izba, kúpeľňa s WC, dve samostatné WC, pracovňa, kuchyňa, komora, technická miestnosť. Cena 338.000,-EUR.
Byt č.3 sa nachádza na 2.poschodí vily s úžitkovou výmerou 147,41 m2 (celková 158m2 aj s balkónom), potrebné stavebné úpravy s možným návrhom dispozičného usporiadania: tri obytné izby, tri kúpeľne, veľká kuchyňa, obývacia izba, jedáleň, práčovňa, dve chodby. Cena 298.000,-EUR.
Byt č.4 sa nachádza na 3.poschodí v novovytvorenom podkrovnom priestore vily. REZERVOVANÉ..
Vybavenie vily:
Vykurovanie je úspornou plynovou kotolňou nachádzajúcou sa na zníženom prízemí, ktorá slúži zároveň aj na ohrev TUV.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete, elektrika, voda, plyn, kanalizácia, internet (optický kábel je vedený v zelenom páse chodníka pred plotom, možnosť napojenia).
Vchodové dvere sú drevené, okná plastové so sieťkami.
Orientácia bytov je na všetky 4 svetové strany po obvode vily. Budova je zateplená.
Na pozemku vo dvore za domom sa nachádzajú štyri väčšie garáže s elektricky ovládanými bránami, a dve vonkajšie parkovacie státia s prestrešením, ktoré je možné dokúpiť k bytom. Vstupná cesta a zadný dvor je zo zámkovej dlažby.
Vila je zabezpečená a monitorovaná kamerovým systémom.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE na predaj krásny 5-izbový PENTHOUSE v NOVOSTAVBE - lokalita BANSKÁ BYSTRICA.Celková rozloha bytu s terasami 217,75 m2, rozloha bytu (bez plochy terás) je 143,55...

5 a viac izbový byt 143.55 m2 Banská Bystrica
Domček vykúpeny
Predaj Cena v RK
Domček vykúpeny
5 a viac izbový byt 0 m2 Brusno
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking Cena v RK 5 a viac izbový byt 143.55 m2 Banská Bystrica predaj
Domček vykúpeny Cena v RK 5 a viac izbový byt 0 m2 Brusno predaj