Pozemky - bývanie, Ahoj Briežky, predaj, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v projekte Ahoj Briežky v mestskej časti Nové Mesto, Bratislava. Pozemku má rozlohou 800 m2, tvar pozemku je atipický má tvar lichobežníka, šírka pozemku je cca 20 m, dĺžka 40 m. Na pozemku je zavedený mestský vodovod a elektrika, kanalizácia a optický internet .K pozemku vedie asfaltová cesta.


Pozemok je situovaný v lokalite Ahoj-Briežky v novo vybudovanej štvrti s príjazdovou cestou a pouličným osvetlením v krásnom prostredí hned pod lesom s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Dostupnosť do centra mesta je 10 minút. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchody, lesopark.

Cena za stavebný pozemkom je 395,000,- € Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Andreas Puškár, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Pozemok na vystavbu 3 domov, Koliba, 1171m2
Predaj 1.100.000,- €
Pozemok na vystavbu 3 domov, Koliba, 1171m2

Realitná kancelária OCCAM New Home ponúka na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Bratislavske Koliby na Suchej ulici na výstavbu rodinných domov.POZEMOK: Pozemok s rozlohou 1171 m2 je posledný v...

Výstavba domov 1171 m2 Bratislava - Koliba / Suchá
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok na vystavbu 3 domov, Koliba, 1171m2 1.100.000,- € Výstavba domov 1171 m2 Bratislava - Koliba
Suchá
predaj