Pozemky na predaj, Zvolen - Môťová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
1 m²
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8787x zobrazená v zozname / 847x zobrazená detailne / 298x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemky rôzneho druhu v k.ú. Môťová (okolie Môťovskej priehrady, Lučeneckej cesty ....). Štruktúru jednotlivých pozemkov a cenové relácie nájdete v realitnej kancelárii.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A.Sládkoviča 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.
Bližšie informácie Vám poskytnem na tel. čísle , e-mail :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku vo Zvolene

Rozloha komerčného pozemku 1 m2 je o 6769 metrov menšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku vo Zvolene.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--878 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.