Pozemky pre rodinné domy Zvolen Terasy Sarvaška

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Sarvaška Terasy - predaj pozemkov v meste Zvolen v Banskobystrickom kraji. Lokalita Sarvaška Terasy so svojou obytnou funkciou je vhodná na výstavbu samostatných rodinných domov práve svojou juhozápadnou orientáciou. Vďaka tejto orientácii ponúka budúcim majiteľom jedinečný výhľad na mesto Zvolen a celú Zvolenskú kotlinu. Budúca zástavba nadväzuje na už zabývanú ulicu 1. a 9.mája, ktorá bola do toho času najvyhľadávanejšou a najlukratívnejšou lokalitou v meste, čiže spĺňa požiadavky najnáročnejších klientov.
Prístupové asfaltové komunikácie s chodníkmi sa napájajú na už existujúcu mestskú infraštruktúru čo zabezpečuje komfortný prístup autom aj na pešo. Striktné pravidlá pri výstavbe domov umožňujú budúcim stavebníkom výhodné podmienky pri výstavbe s cieľom neškodiť si navzájom so susednými stavbami. Jednoznačnosť týchto regulatív vylučuje chyby projektov ktoré sú známe z minulosti, preto bude na každom pozemku dostatok svetla a stavby si nebudú navzájom tieniť a brániť výhľadom. To všetko je prednosťou tejto lokality, avšak nezabraňuje budúcemu stavebníkovi vytvoriť vlastný dizajn.

Podobné realitné ponuky

Na predaj investičný pozemok okres Zvolen
Predaj 95.000,- €
Na predaj investičný pozemok okres Zvolen

Realitná spoločnosť Realls s.r.o. Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení majiteľa investičný pozemok o celkovej výmere 2 158m2 včetne stavebného povolenia a projektu na výstavbu Čerpacej stanice...

Developerské pozemky 2158 m2 Zvolen
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj investičný pozemok okres Zvolen 95.000,- € Developerské pozemky 2158 m2 Zvolen predaj