Stavebné pozemky, Banka pri SPA Piešťany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na kúpu lukratívne stavebné pozemky v absolútnej blízkosti kúpeľov SPA Piešťany, určených na individuálnu výstavbu rodinných domov alebo dvojdomov. Pozemky sa nachádzajú v katastrálnom území Banka pri Piešťanoch. Na všetky pozemky sú privedené inžinierske siete (elektrina, kanalizácia, vodovod), prístupové cesty (v čase výstavby z kamennej drvy). Môžete si vybrať ideálny pozemok pre Vás a začať s výstavbou Vášho rodinného domu, momentálne začíname s predajom pozemkov II. etapy za uvádzaciu cenu: 120,-EUR/m2 (cena platná pre prvé 2 pozemky, potom cena 132,-EUR/m2)!

Areál pozemov SPA rezort sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova, ktorý je stredobodom kúpeľného mesta Piešťany. Pozemok je s Kúpeľným ostrovom spojený úzkym pásom rieky Váh, ktorá je dôležitým zdrojom liečivého bahna. Na Kúpeľnom ostrove je spolu s výborne vybaveným rezortom a komplexnými službami k dispozícii aj golfové ihrisko s 18 jamkami. Okrem nich ponúka Kúpeľný ostrov aj množstvo liečivých procedúr.
Na Kúpeľnom ostrove sa nachádzajú hotely najvyššej úrovne, vrátane hotela Thermia Palace (po nedávnej renovácii sa stal prvým päťhviezdičkovým hotelom na Slovensku), ktorý bol v minulosti palácom rakúskej kráľovskej rodiny. Pohodlný a bezprostredný prístup pešo do centra mesta je zabezpečený prostredníctvom existujúcich a navrhovaných mostových spojení.
Mesto Piešťany patrí od 19. storočia k prominentným kúpeľným rezortom v Európe a na svete. Návštevníkov priťahuje úspešnosť liečby reumatizmu a ochorení pohybového aparátu. Okrem toho sú Piešťany populárnym rekreačným rezortom na Slovensku. Ponúkajú širokú škálu kultúrnych a spoločenských aktivít a množstvo nádherných parkov a verejnej zelene. Blízke okolie Piešťan, bohaté na prírodné krásy a historické pamiatky, priťahuje nadšencov turistiky a športu z celého sveta.

Teraz sa Vám naskytla jedinečná možnosť vybrať ako prvý svoje miesto na bývanie za zvýhodnené finančné podmienky, výhodná investícia, možný odpočet DPH.

Rezervujte si svoj pozemok, kontaktujte R1reality a vlastnite pozemok, zem ktorá je jedna z najlukratívnejších na SLOVENSKU.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Podobné realitné ponuky - Developerské pozemky, Piešťany