Rybničná ulica, 3 stavebné pozemky, priemyselná zóna, Vajnory.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vajnory
Lokalita.: Bratislava - Vajnory
Ulica.: Rybničná
13294 m²
neuvedené
verejný vodovod
230/400V
predaj - Pozemky - komerčné
1.123.343,- €
84,50 €/m2 + DPH, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

543706x zobrazená v zozname / 33442x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme 3 stavebné pozemky v priemyselnej oblasti vo Vajnoroch, Rybničná ulica. Pozemky sú rovinaté a neohraničené. Prístupová cesta na pozemok je betónová. Výmera: pozemok č.1. 4213m2, č.2. 4110m2, č.3. 4971m2. IS verejný vodovod a elektrika. Využitie pozemku najmä logistické centrá, haly, sklady, výroba, prípadne obchody. Na susednom pozemku schválenie funkčného využitia občianskej vybavenosti na výstavbu apartmánov. Je možné kúpiť len niektorý z pozemkov.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie RK, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis našou advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Pokojne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Tešíme sa na spoluprácu.



Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Bratislave - Vajnory na ulici Rybničná

Rozloha komerčného pozemku 13294 m2 je o 12143 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Bratislave - Vajnory.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku13294 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Inžinierske sieteblízko

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PB-126 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.