Pozemok 250 m2 s chatkou pri čarovných ramenách Dunaja - Gabčíkovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
250 m²
neuvedené
predaj - Rekreačné pozemky
64.900,- €
259,60 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

21921x zobrazená v zozname / 2659x zobrazená detailne / 419x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka príjemný 2,5 árový pozemok s 3 izbovým mobilným domom pri ramene Dunaja v prírodnej časti Gabčíkova pri pokojnom ramene Dunaja. Pozemok je rovinatý široký 13 m, prístupný po spevnenej ceste. Na pozemok je dovedená verejná elektrina, je tu vlastná studňa s kvalitnou pitnou vodou kanalizácia je odvedená do čističky odpadových vôd . Na pozemku je osadený mobilný na podpernej konštrukcii, napojený na elektrinu, studňovú vodu a kanalizácia je odvedená do čističky odpadových vôd. Prístup do priestranného širokého 3 izbového mobilného domu je cez drevenú terasu s výhľadom , po pohodlných drevených schodoch. Pod domom je uzamykateľný odkladací priestor. Mobilný je pohodlný s 2 vstupmi. 1. je cez predsienku vedúcu do 2 spální , kúpeľne so sprchovacím kútom , do samostatného WC. Na konci predsienky je vstup do obývacieho priestoru s kuchynským kútom. Z obývacieho priestoru je opäť ´výstup na terasu. Mobilný dom je kompletne zariadený a môže hneď slúžiť na rekreovanie aj dlhodobé. Je tu aj lokálne kúrenie elektrickým ohrievačom umiestneným v obývacom priestore. Terasa počas sezóny výborne zväčšuje obytný priestor. 50 m od pozemku je možnosť kúpania , rybárčenia ako aj člnkovania s vytvoreným vhodným prístupom aj pre člny, v ramene Dunaja.
Blízke mesto Gabčíkovo má výbornú mestskú infraštruktúru, s obchodmi a reštauráciami. Okresné mesto Dunajská Streda so známymi termálnymi kúpaliskami je vzdialené 12 km a Bratislava 45 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Gabčíkove

Rozloha rekreačného pozemku 250 m2 je o 284 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Gabčíkove.

Pozícia realitnej ponuky

64.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 64.900,- €
250 m²
Rozloha pozemku 140 m² 2150 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49244 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny