Pozemok 4770m2 v obci Dolný Lieskov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Dolný Lieskov
4770 m²
verejný vodovod
áno
230V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
181.260,- €
38,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

40739x zobrazená v zozname / 4498x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA - VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj pozemok s výmerou 4770 m2, určený na výstavbu 6 rodinných domov alebo rekreačných chát. Nachádza sa v časti obce Dolný Lieskov . Táto lokalita ponúka budúcemu majiteľovi maximálny kľud. Zamilujú si ju predovšetkým milovníci prírody, ktorí túžia počas víkendov stráviť čas mimo mesta – využiť možnosti, ktoré daná lokalita ponúka za účelom relaxu na vidieku, turistiky alebo pre tých, ktorí sa rozhodli žiť na dedine v rodinnom dome.

Je tu taktiež množstvo možností využitia danej polohy pozemku pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, lyžovania, hubárčenia.

V blízkosti pozemku sa nachádza miesto možného pripojenia na elektrinu, obecnú vodu, plyn, kanalizácia sa v obci nenachádza .

V prípade záujmu cena eur 38 m2.



Pozemky budú rozdelené geometrickým planom cc 795m2 .

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , alebo

V prípade záujmu poskytujeme bezplatné poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy pozemkov spolu s poistením osôb a majetku. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami v SR.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Dolnom Lieskove

Rozloha pozemku na bývanie 4770 m2 je o 2134 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Dolnom Lieskove.

Pozícia realitnej ponuky

181.260,- €
Cena nehnuteľnosti 20,- € 49,- €
4770 m²
Rozloha pozemku 3727 m² 4770 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4770 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizácianie
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180585 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.