Pozemok Borša, Trebišov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok nachádzajúci sa v extraviláne obce Borša v okrese Trebišov.

Popis nehnuteľnosti:
Ponúkaný pozemok pozostáva z dvoch parciel o celkovej rozlohe 6 764 m2. Jedna parcela o rozlohe 989 m2 je vedená na liste vlastníctva ako zastavaná plocha a nádvorie. V súčasnosti sa na nej nachádzajú pozostatky pôvodného rodinného domu. Druhá parcela o rozlohe 5 775 m2 je vedená na liste vlastníctva ako záhrada. Nehnuteľnosť bola cca do roku 1993 užívaná na celoročné bývanie. V čase jej užívania bola na pozemku dostupná elektrická energia, studňa a žumpa. V súčasnosti nehnuteľnosť nie je udržiavaná a z pôvodného rodinného domu zostala len ruina. Pozemok nie je oplotený. K nehnuteľnosti vedie poľná cesta, na ktorú je jednoduchý prístup z hlavnej cesty pred obcou Borša.

Využitie:
Pozemok sa nachádza v bezprostrednej blízkosti známej vinohradníckej oblasti Tokaj a v rukách kreatívneho človeka má potenciál stať sa zaujímavým miestom možno aj na podnikanie v agrosektore.

Lokalita:
Obec Borša sa nachádza v južnej časti Východoslovenskej nížiny a tvorí s ďalšími obcami "nárazníkovú zónu" Tokajskej vinohradníckej oblasti. Táto oblasť, s výmerou 908 ha, je najmenšou zo šiestich vinohradníckych oblastí Slovenska a patrí do nej sedem obcí trebišovského okresu: Bara, Čerhov, Černochov, Malá Tŕňa, Slovenské Nové Mesto, Veľká Tŕňa a Viničky. Borša susedí s Maďarskom a leží na dopravných trasách tvorených železničnou traťou Košice-Čierna nad Tisou a cestou I. triedy Trebišov - Kráľovský Chlmec - Čierna nad Tisou - Ukrajinská republika.
Od okresného mesta Trebišov je obec vzdialená cca 25 km a od krajského mesta Košice cca 60 km. Hromadná doprava do obce je zabezpečovaná autobusovým a vlakovým spojením. Obec ponúka pre svojich cca 1300 obyvateľov rôzne služby. Okrem predajne potravín, sa v nej nachádza aj obchod so zmiešaným tovarom, drogéria, kaderníctvo, knižnica, pneuservis, pošta, pohostinstvo, kultúrny dom a dom smútku. V obci sa nachádza materská škola, základná škola, rímskokatolícky, evanjelický aj gréckokatolícky kostol.

Z historického hľadiska je obec zaujímavá viacerými pamätihodnosťami. Medzi najvýznamnejšie patrí zrekonštruovaný kaštieľ Františka II. Rákocziho, ktorý pochádza z polovice 16. storočia a evanjelický kostol z 13. storočia.

Ak by ste mali záujem o viac informácii o pozemku neváhajte ma kontaktovať, rada Vám ponuku bližšie predstavím.

Podobné realitné ponuky

Predaj historická vinná pivnica Veľká Tŕňa - ZNÍŽENÁ...
Predaj 37.990,- €
Predaj historická vinná pivnica Veľká Tŕňa - ZNÍŽENÁ...

EXKLUZÍVNE V HALO REALITY ponúkame na predaj Tokajskú kopanú tufovú pivnicu s pozemkom o výmere 367 m2 v príjemnej lokalite obce Veľká Tŕňa vzdialenej od Trebišova 25 km a od...

Záhrady 367 m2 Veľká Tŕňa