Pozemok investičný, pre developerov - Sirník

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER REAL ... realitná kancelária Vám ponúka na predaj pozemok v bývalom areáli poľnohospodárskeho družstva obce Sirník. Prístup na pozemok je priamo z hlavnej cesty smer Veľké Kapušany, Vojany (15 km), železničná stanica Úpor, Streda nad Bodrogom (15 km), diaľnica Maďarsko (60km). Pozemok sa nachádza v blízkosti rieky Ondavy. Inžinierske siete priamo na pozemku: 400 kW, 22 kW, v blízkosti zdroj pitnej vody, cca 500 m vedenie vysokotlakového plynu VTL.
Na pozemku sa nachádza betónová pivnica o rozmeroch 50 m x 14 m, silážna jama s objemom 7000 m3, samostatná studňa s rozvodom a 100 m3 vodojemom, v blízkosti skládka TKO a zariadenie na likvidáciu stavebného odpadu. V areáli sa nachádzajú betónové podklady bývalých stavieb, v prípade potreby a charakteru zámeru - možnosť uplatnenia zmeny účelu užívania stavby.
Možnosti využitia : vhodné na vybudovanie závodu na výrobu elektrickej energie ( bioplynová stanica, fotovoltaický park, paroplynový cyklus), aquapark, paintball, autodráha, výrobné haly.
Cena dohodou
Ak sa Vám nezobrazuje úplný opis, vyhľadajte si inzerát na našej webovej stránke ... broker-real.sk, ID 701
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: cenu a vyhľadanie nehnuteľnosti, spracovanie zákazky, obhliadky, rezervácia nehnuteľnosti, kúpna zmluva a overenie, tlmočenie pred právnikom a úradmi, zavkladovanie nehnuteľnosti, účasť na odovzdaní a prepise energií u dodávateľov.
Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho HYPO úveru si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Trebišov

Pozemok vhodný na podnikateľské účely - Sečovce
Predaj 16,- €/m2
Pozemok vhodný na podnikateľské účely - Sečovce

- veľký rovinatý pozemok- šírka 31 x dĺžka 366 m- IS: plyn, vodovod, elektrika- priamo v SečovciachTop Real Košice ponúka na predaj veľký rovinatý pozemok o výmere 10 000 m2...

Pozemky - komerčné 10000 m2 Sečovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok vhodný na podnikateľské účely - Sečovce 16,- €/m2 Pozemky - komerčné 10000 m2 Sečovce predaj