POZEMOK NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY S KRÁSNYM VÝHĽADOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group Vám ponúka pozemok o rozlohe 751 m2, ktorý sa nachádza v Krásnej nad Hornádom v novo vzniknutej lokalite – rezidenčnej štvrti Na Hore. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Juhozápadná orientácia pozemku zabezpečí dostatočnú slnečnosť počas celého dňa. V tejto tichej, ekologicky čistej lokalite je postavených a obývaných už 80 – 90 % rodinných domov. Približne 20 metrov od pozemku je vybudované detské a multifunkčné ihrisko. V neďalekej oblasti sa nachádzajú aj turistické a cykloturistické trasy. Neďaleko bude v budúcnosti možnosť napojenia sa na momentálne budovanú diaľnicu smer Miškolc – HU.

Táto lokalita nemá občiansku vybavenosť, a to je hlavnou devízou tohto pozemku, ktorý je vhodný na výstavbu a prevádzkovanie menších potravín, pizzerie, reštaurácie či kaviarne. Predmetná parcela sa totiž nachádza v lokalite územným plánom zóny ÚPN-Z Krásna nad Hornádom určenej pre funkciu plochy základného občianskeho vybavenia. Daný pozemok je tak vhodný na podnikateľské účely a pripravený na výstavbu občianskeho vybavenia v prípade splnenia podmienok zákona 50/1976 Z.z..


V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Košice - Krásna