POZEMOK NA PREDAJ, OBEC: BENIAKOVCE, KE-OKOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Beniakovce
600 m²
predaj - Pozemky - bývanie
63.300,- €
105,50 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

30821x zobrazená v zozname / 3188x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Jozue reality, s.r.o. v zastúpení Ing. Milanom Drotárom, exkluzívne so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pozemok v lokalite Košice-okolie, obec Beniakovce, časť Beniakova Polhora, vzdialená 5 min. autom od Košíc, 10 min. od centra Košíc. Pozemok je situovaný v zadnej časti ulice.

Pozemok má rozlohu 633m2. Pozemok má pri vstupe na pozemok šírku 8 metrov a následne sa rozširuje až po konečných 30 metrov, dĺžka 36 metrov, pozemok je rovinatý a slnečný. Vstup na pozemok je z južnej strany.
Čo sa týka sietí, na pozemku bude k dispozícii elektrická prípojka v réžii predávajúcich.
Voda bude riešená momentálne studňou (v réžii kupujúceho), v budúcnosti bude riešená pripojenie vody na obecnú vodu.
K dispozícii bude dažďový kanál (v réžii predávajúcich), odpad bude riešený žumpou (v réžii kupujúceho).
Prístupová cesta bude riešená v dvoch etapách. Prvá etapa bude štrková ( v réžii predávajúcich), v druhej etape bude riešená asfaltová cesta. (v réžii kupujúceho). Dohoda a za určitých podmienok je možná.

Lokalita: Pozemok je situovaný v tichej časti obce, v novovybudovanej štvrti. Ideálne pre milovníkov prírody. Pozemok je dostatočne priestranný, umožňuje voľný pohyb a využitie pozemku podľa vlastných predstáv. Obec Beniakovce je vzdialená 5.min jazdy autom od Košíc, od centra Košíc 10.min, v závislosti od premávky.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Beniakovciach

Rozloha pozemku na bývanie 600 m2 je o 262 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Beniakovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 pozemkov na bývanie v Beniakovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Pozícia realitnej ponuky

63.300,- €
Cena nehnuteľnosti 23.990,- € 319.500,- €
600 m²
Rozloha pozemku 400 m² 12125 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-244 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny