POZEMOK S DVOMA BUDOVAMI V CENTRE VRANOVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Podnikateľský objekt na predaj v centre mesta Vranov nad Topľou.

MFgroup Vám ponúka na predaj pozemok s dvoma budovami zdravotného a sociálneho zabezpečenia v pôvodnom stave vhodnými na podnikateľské účely. Pozemok sa nachádza na Štefánikovej ulici a jeho celková rozloha je 1743 m2.

V tesnej blízkosti sa nachádza nemocnica ako aj kompletná občianska vybavenosť. V budovách je nutná rekonštrukcia. Predaj sa realizuje výlučne v celosti.

Možný predaj aj ako rodinné domy – preklasifikovanie podnikateľského objektu na rodinné domy zabezpečí naša kancelária. Stavby si však vyžadujú značnú rekonštrukciu. Pri pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

Výhodou je výborná lokalita práve na podnikateľské účely a dobrá dostupnosť do blízkeho centra ako aj na výpadovky z mesta Vranov nad Topľou.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Vranov nad Topľou

Budova na podnikateľské účely pri Vranove n. Topľou
Predaj 85.000,- €
Budova na podnikateľské účely pri Vranove n. Topľou

V centre obce Banské Vám exkluzívne ponúkame na predaj komerčnú budovu ideálnu pre Vaše podnikateľské zámery. Ide o jednopodlažnú nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 200 m2, ktorá v súčasnosti plnohodnotne slúži...

Obchodné priestory 586 m2 Vranov nad Topľou
Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T
Predaj 134.890,- €
Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T

Výnimočná obchodná príležitosť! WFK Reality ponúka na predaj dom v centre mesta vo Vranove nad Topľou. Vďaka svojej lokalite je nehnuteľnosť ideálna pre rôzne podnikateľské účely. Samozrejmosťou sú všetky IS...

Obchodné priestory 350 m2 Vranov nad Topľou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Budova na podnikateľské účely pri Vranove n. Topľou 85.000,- € Obchodné priestory 586 m2 Vranov nad Topľou predaj
Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T 134.890,- € Obchodné priestory 350 m2 Vranov nad Topľou predaj