Pozemok s vydaným územným rozhodnutím na podnikateľský účel, Mierovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pozemok v Mierove s vydaným územným rozhodnutím na podnikateľské účely. Na pozemku je možné stavať halu. Mierovo je v blízkosti plánovanej cesty R7. Na pozemku je zavedená elektrina na stavebný účel, voda- studňa, betónová žumpa. Podnikateľský objekt je oplotený s 2,5 m vysokým betónovým plotom + 8 m nová samonostná brána na diaľkové ovládanie. Na pozemku je malá montovaná hala s 12 m kontajnerom na uskladňovanie materiálu + toalety so sprchovým kútom a miestnosť pre robotníkov + malá kancelária. Možnosť odkúpenia zariadenia na výrobu štrku.

Na pozemku je spevnená plocha -železo- betón = 2600 m2, spevnená štrková plocha 6500 m2 a nespevnená plocha 7000 m2. Celková výmera pozemku je viac než 16 000 m2 pozemku.

Výhodná lokalita umiestnenia pozemku, pozemok sa nachádza pri starej hlavnej ceste medzi Bratislavou a Dunajskou Stredou, od Bratislavy je vzdialenosť 15 km, Senec je 17 km a Dunajská Streda je 18 km vzdialená od pozemku.

Cena: 27,50,-EUR/m2 vrátane kompletného právneho servisu. Dohoda možná. Kontakt: Zuzana Kucháriková, .

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Dunajská Streda

Na predaj výrobná hala s nájomcom v Šamoríne
Predaj 1.930.000,- €
Na predaj výrobná hala s nájomcom v Šamoríne

Ponúkame exkluzívne na predaj výrobnú halu s plochou 2.500m2 v priemyselnom parku s výborným dopravným napojením z R7 na ul. Vicenzy v Šamoríne. V súčasnosti je tu v nájme...

Výrobné priestory 2500 m2 Šamorín
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj výrobná hala s nájomcom v Šamoríne 1.930.000,- € Výrobné priestory 2500 m2 Šamorín predaj