POZEMOK SNOV -70 Ha veľkosť- 6 Domov -Úplne súkromie-Potok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
700000 m²
predaj - Pozemky - bývanie - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

132503x zobrazená v zozname / 12010x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

POZEMOK SNOV. 70 HEKTÁROV SÚKROMIA, TICHA, PRÍRODY, POTOK, LES, LÚKY,SAMOTA. A TOTO VŠETKO NA SLOVENSKU. NA POZEMKU JE 6 RODINNÝCH DOMOV, VRÁTANE JEDNEJ NOVOSTAVBY 280m2 - VŠETKO NA PREDAJ SPOLU.

MÔŽETE VLASTNIŤ KUS SLOVENSKA, oceniť súkromie, krásnu prírodu, pokoj a ticho. Žiť v zdravom prostredí a v pohodlí. Je to možné. PRÍLEŽITOSŤ kúpiť takýto pozemok prichádza iba občas. Pozemok aj domy na pozemku sú vo vlastníctve jedného majiteľa. Prístup na diaľnicu cca 30km. K pozemku vedie asfaltová cesta. POZEMOK SA NACHÁDZA v blízkosti ŠTIAVNICKÝCH VRCHOV cca 30 kilometrov od ZVOLENA a DIAĽNICE.

FOTOGRAFIE SÚ AUTENTICKÉ ORIGINÁL Z PREDÁVANÉHO POZEMKU !!!

VIDEO PREZENTÁCIU NEHNUTEĽNOSTI SI POZRITE NA TOMTO LINKU - https://youtu.be/0PkdAL_A5D0

Na pozemku je postavený úplne nový dom s podlahovou plochou 280m2. Plus sa na pozemku nachádza ešte zopár rodinných domov – všetko vo vlastníctve jedného majiteľa.
Hodnoty ktoré tento pozemok a rodinná usadlosť ponúka majú svoju veľkú pridanú hodnotu. PREDAJNÁ CENA je tomu úmerná. Len do rekultivácie pozemku, lesov a lúk bolo investované niekoľko sto tisíc eur.
cca 700.000 m2 + domy na pozemku , cena je niekoľko miliónov eur - dohoda.
AK VIETE O NIEKOM KTO HĽADÁ takúto nehnuteľnosť a DÁTE TIP – budete veľmi slušne odmenený.

BLIŽŠIE INFORMÁCIE NAJSKÔR TELEFONICKY.



Pre potenciálneho záujemcu máme vypracovanú podrobnú dokumentáciu, videá, snímky z dronu, virtuálnu 3D prehliadku, fotografie. Majiteľ si cení súkromie a preto nechce ponuku zverejňovať detailne verejne.
Kontaktujte ma DENNE do 22:00 hod aj v SOBOTU a v NEDEĽU Krajčovič Bohumil

Mailom non-stop

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700000 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-647266 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.