POZEMOK V OBCI VÍGĽAŠ OKRES DETVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj slnečný rovinatý pozemok v obci Vígľaš.

Pozemok o výmere 2.403 m2 je vedený ako trvalo trávnaté porasty na parcele /C/, umiestnený v zastavanom území obce. Nachádza sa v areáli Drevoskladu, neďaleko železničnej stanice.

Prístupová cesta je cez areál Drevoskladu, kde je zriadené vecné bremeno spočívajúce v práve prechodu a prejazdu osobnými a nákladnými vozidlami cez pozemok v prospech nami predávaného pozemku.

Na pozemku sa nachádzajú dve budovy: o rozlohe 62 m2 označená súpisným číslom, o rozlohe 96 m2 neoznačená súpisným číslom.
Pozemok je vhodný na podnikanie / štiepkovanie, piliarska činnosť, autoservis a podobne /, pôvodne slúžil lesnému hospodárstvu.

Uvedená cena je konečná a obsahuje všetky poplatky u notára, ako aj náklady na vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností naším právnikom.

ODPORÚČAM OBHLIADKU

V prípade záujmu o ďalšie informácie ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo mailom na adrese:

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Detva

Stavebný pozemok - výstavba priemyselných objektov, Detva - sídlisko
Predaj 40,- €/m2
Stavebný pozemok - výstavba priemyselných objektov, Detva - sídlisko

TVOJ DOMOV, s.r.o., ponúka stavebný pozemok v Detve - sídlisku vhodný na výstavbu priemyselných objektov a nezávadnej výroby. Pozemok je o výmere 4 806 m2, rozmery - viď...

Pozemky - komerčné 4806 m2 Detva-Sídlisko
Pozemok - Detvianska Huta
Predaj Cena v RK
Pozemok - Detvianska Huta

Ponúkame na predaj krásny pozemok v katastri obce Detvianska Huta.Pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu, chalupy alebo ako investícia.Prístup na pozemok z dvoch strán po obecnej ceste.Mierny...

Pozemky - komerčné 7750 m2 Detva
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok - výstavba priemyselných objektov, Detva - sídlisko 40,- €/m2 Pozemky - komerčné 4806 m2 Detva-Sídlisko predaj
Pozemok - Detvianska Huta Cena v RK Pozemky - komerčné 7750 m2 Detva predaj