Pozemok vhodný na služby, sklady, výrobu ale aj ubytovňu.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pozemok o výmere 7 486 m2 sa nachádza v Bratislave, mestskej časti Devínska Nová Ves, priamo oproti vstupu do závodu VW. Je prístupný z okružnej komunikácie, ktorá je napojená na ulicu Jána Jonáša. V lokalite je rozvoľnená zástavba výroby a služieb.

V zmysle územného plánu je spôsob využitia funkčných plôch pre prevládajúce funkcie v kóde 502 - výstavba zariadení obchodu alebo výrobných a nevýrobných služieb. Urbanistické ukazovatele pre predmetné územie sú : Ipp=0,84 (max. 0,9) Izp=0,30 (max. 0,4) Kz=0,4 (min. 0,15) Podlažnosť : 3 podlažia + ustúpené (50% z plochy posledného podlažia). Pozemok má existujúce dopravné napojenie na okružnú komunikáciu z ktorej je prístup na ul. J. Jonáša. Všetky inžinierske siete sú v dosahu.

K pozemku je spracovaný investičný zámer (štúdia) - komplex pre nevýrobné služby – školiace stredisko s poskytovaním ubytovania pre krátkodobé pobyty. Architektonické riešenie poskytuje možnosť flexibilného delenia prevádzkových priestorov podľa aktuálnych požiadaviek prevádzkovateľa. V predmetnom bloku sú rôzne existujúce objekty s rôznou funkčnou náplňou.

Zastavaná plocha: 2 242 m2
Podlažná plocha: 6 327 m2
Ubytovacie bunky: 150 (300 osôb)
Počet parkovacích miest: 90

CENA: 135 €/m2 (t.j. 1.010.610,- €)

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Bratislava - Devínska Nová Ves

PREDAJ, potenciálna investícia v Devínskej Novej Vsi, BA IV
Predaj Cena v RK
PREDAJ, potenciálna investícia v Devínskej Novej Vsi, BA IV

Investičný pozemok v rozvojovej oblasti, Bratislava - Devínska nová VesPrevažne rovinatý stavebný pozemok v rozvojovej oblasti DNV (podľa ÚP lokalita určená na občiansku vybavenosť a bývanie) s výmerou 36 684...

Pozemky - komerčné 36684 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Jána Jonáša
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ, potenciálna investícia v Devínskej Novej Vsi, BA IV Cena v RK Pozemky - komerčné 36684 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Jána Jonáša
predaj