PRAKTICKÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR NA PREDAJ V NOVOSTAVBE V RUŽINOVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Na piesku
65 m²
3
prízemie
1
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

134862x zobrazená v zozname / 17721x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

TVRDÁ PRÁCA VEDIE K SKVELÝM VÝSLEDKOM A K PRAKTICKÉMU NEBYTOVÉMU PRIESTORU NA PREDAJ V NOVOSTAVBE V RUŽINOVE

"Faktom je, ak je niečo na svete čo stojí za to urobiť to, nesmieme sa toho báť a myslieť na nebezpečenstvo, ale pustiť sa do toho so všetkou silou." - Robert Cushing

Súkromie a funkčnosť prináša komerčný priestor, o výmere 65 m2, s vlastnou kúpeľňou na predaj v novostavbe z roku 2011 v príjemnej lokalite Bratislavy – Ružinov.

Svoju funkčnosť dokáže zamerať buď na súkromné účely ako vlastný fitness priestor, alebo si nájde využiteľnosť ako zázemie pre firmu – kancelária.

Možnosti sú nekonečné a fantázii sa hranice nekladú… Nehnuteľnosť môže slúžiť na ďalšiu investíciu – prenájom alebo s možnosťou prerobenia na byt.

Dispozičné riešenie priestoru:


Priestranná miestnosť (55 m2) so zariadením & domácim kinom
Šatňa (6 m2) priechodná s kúpeľňou vybavenou sprchovým kútom, toaletou & umývadlom

Nebytový priestor sa predáva za cenuEUR 75.000,- s možnosťou prikúpenia si vyhradeného parkovacieho státia v uzavretom dvore objektu priamo pred vchodom za cenuEUR 5.000,-.

V súčastnosti sa priestor využíva ako efektívny súkromný fitness, ktorý je zariadený nábytkom na mieru a kvalitným materiálom, ako sú parkety z brazílskeho špeciálne tvrdého dreva, má bezpečnostný alarm s kamerami, bezpečnostné dvere & plastové okná, pri záujme ponúka možnosť odkúpenia fitness strojov značky Life Fitness dovezené priamo z USA (olympijská lavička so závažiami, šikmá lavička s jednoručkami, rebrina, stacionárny bicykel, bežiaci pás, orbitrek - bežka, boxovací mech Katsudo, domáce kino JAMO značky Yamaha).

Mesačné náklady na užívanie so všetkým súEUR 100,-.

Novostavba, v ktorej sa tento praktický priestor nachádza, je z roku 2011, má 3 nadzemné podlažia pod ktorými sa nachádzajú obchodné priestory, disponuje privátnym parkoviskom pre obyvateľov objektu a elektricky ovládanou bránou.

Samotný objekt vyniká svojou tichou a pokojnou aglomeráciou v obkolesení rodinných domov, v tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, reštaurácie, potraviny, kaviarne, skvelé napojenie na obchvat a dobrá dostupnosť, centrum mesta len pár minút autom alebo MHD.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov na ulici Na piesku

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Na piesku v Bratislave - Ružinov v cene 75.000,- € je o 153.239 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 64 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421(0).., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

75.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 1.250.000,- €
65 m²
Celková rozloha 43 m² 7700 m²
65 m²
Úžitková plocha 65 m² 731 m²

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb1
Statuspredané
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--257 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny