Garsónka po kompletnej rekonštrukcií na Vážskej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám krásnu a práve ešte novotou voňavú garsónku na Vážskej ulici. Pár minút do centra aj do prírody! Táto lokalita je ozaj komfortná svojou polohou voči centru mesta a zároveň prírody, blízkosť rieky Váh, cyklotrasy smer Lodenica i centrum.

Bytový dom je tehlový, vykurovanie spoločné z kotolne na prízemí, ohrev teplej vody je samostatný pomocou elektrického bojlera s 50 l zásobníkom, priestor je klimatizovaný (teplý/studený vzduch). Tento open-space priestor je rozdelený na spaciu časť, obývačkovú časť a kuchynský kút. Z bytu je prístup na 5 m loggiu s výhľadom na rieku Váh, Červenú vežu, prírodu. Práve teraz sa dokončila kompletná rekonštrukcia a byt sa dotvoril novým nábytkom, TV, kuchynskými spotrebičmi, riadmi, práčkou - stačí prísť a bývať!

Mesačný nájom predstavuje nájomné vo výške 320 € + energie vo výške 90 €/2 osoby. Depozit pri tomto byte sa požaduje dvojmesačný vrátane energií.

Podobné realitné ponuky

Ex. Prenájom prerobenej garsónky v úplnom centre Piešťan
Prenájom 300,- €
Ex. Prenájom prerobenej garsónky v úplnom centre Piešťan

COMACCreality s.r.o. Exkluzívne iba u nás ponúkame na prenájom modernú prerobenú garsónku v úplnom centre v Piešťanoch o veľkosti 26 m2 na ul. Royova v Piešťanoch. Byt sa...

Garsónka 26 m2 Piešťany / Royova
Prenájom 300,- €