Pre náročného klienta - luxusná moderná vila DNV na predaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme modernú neofunkcionalistickú vilu z dielne renomovaného architekta Ľubomíra Závodného nachádzajúcu sa v Bratislave v mestskej časti Devínska Nová Ves. Vila je určená pre najnáročnejšieho klienta, ktorý ocení originálnu architektúru, citlivo zasadenú do okolitého prostredia a vkusné riešenie interiéru, ktoré aplikuje najmodernejšie trendy v bývaní a zároveň zachováva pohodlnosť a útulnosť priestoru.


ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

Vila sa nachádza na pozemku o výmere 970 m2 a má obytnú plochu 480 m2 (plus 58 m2 garáž) na 3 poschodiach spojených aj výťahom. Vila má 155 m2 terás. Vo vile je 5 izieb, moderná knižnica, veľký sklad a domáce wellness so saunou. Do garáže sa pohodlne zmestia 2-3 autá a pred garážou je parkovanie na približne ďaľších 3-5 áut. Vila má bez bariérový prístup.

DISPOZÍCIA:

Vila má 3 podlažia, na prízemí sa nachádza garáž, z ktorej sa dá prejsť do obytnej časti domu schodiskom alebo výťahom a je tu tiež veľká skladovacia miestnosť, wellnes a fitness.

Na prvom poschodí sa nachádza denná časť domu veľká kuchyňa s jedálňou oddelená od priestrannej obývacej izby s krbom. Na tomto poschodí sa nachádza tiež hlavná spálňa s vlastným veľkým šatníkom a kúpelňou s WC s východom na terasu. Z obývacej izby sa dá dostať na hlavnú terasu s nádherným výhľadom.

Na druhom poschodí sa po schodisku dostaneme k priestrannej modernej knižnici s pekným výhľadom na okolitú prírodu. V zadnej časti tohoto poschodia sa nachádzajú 2 miestnosti, ktoré sa dajú využiť ako spálne alebo pracovne, je tu opäť veľký šatník a kúpelňa s WC.

V prednej časti sa nachádza ďaľšia obývacia a spoločenská miestnosť s krbom.


ŠTANDARD A VYBAVENIE:

V celej vile boli použité tie najkvalitnejšie materiály a značky Duravit, Toshiba, Grohe, RUF, Tre Piu Siematic. Okná sú hliníkové značky Schuco so žalúziami na ovládanie, kuchynská linka je vybavená spotrebičmi Miele.i

Mestská časť má v blízkosti vily kompletnú občiansku vybavenosť a cez dialničný obchvat rýchlu dostupnosť do celej Bratislavy.

V dome sa kúri plynovým kotlom a všetky izby majú aj klimatizáciu. Vila má kamerový systém napojený na bezpečnostnú službu.


Info o cene v RK.
Pre viac informácií volajte alebo píšte na

Podobné realitné ponuky

Viladomy Opletalova  Bratislava
Predaj Cena v RK
Viladomy Opletalova Bratislava

BOND Reality Vám exkluzívne ponúka moderné novostavby - Viladomy Opletalova, Opletalova ul. Bratislava.Dvojpodlažné 4 izbové rodinné domy s nízkou energetickou náročnosťou stvorené pre rodinný život. Pokojná lokalita Devínskej Novej...

Vila 107 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Opletalova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Viladomy Opletalova Bratislava Cena v RK Vila 107 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Opletalova
predaj