Predaj 1,5 izbový byt Saratovská, Bratislava IV - Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 1,5 izbový byt na Saratovskej ulici v Dúbravke. Celková rozloha bytu je 38 m2 a nachádza sa na 6/12. poschodí bytového domu s výťahom.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pri ktorej boli menené rozvody elektriny vrátane vypínačov a zásuviek, poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, nové žalúzie, taktiež vonkajšie žalúzie, nové stierky a farebne umývateľné maľovky, plávajúce podlahy, interiérové dvere a vchodové dvere so zárubňou, znížené sadrokartónové stropy v predsieni, kuchyni, kúpeľni a WC s bodovými svetlami.

Byt pozostáva z veľkej vstupnej predsiene v ktorej je na mieru vyrobený nábytok, kúpeľni s vaňou kde je priestor pre práčku, samostatného WC, kuchynská linka vyrobená na mieru je prepojená s obývacou miestnosťou (kvalitné značkové spotrebiče). Ďalej byt pozostáva zo samostatnej pol izby. K bytu patrí pivnica1,5 m2.
V blizkosti je kompletná občianska vybavenosť, výborné dopravné spojenie do centra mesta.

Cena: 112 900,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta)



Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava IV