PREDAJ 12izb.penziónový dom v Pohorelej – DOBRÁ INVESTÍCIA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný penziónový dom v obci Pohorelá, s počtom izieb 10, 1 obývacia izba s krbom, jedáleň, kuchyňa,11 kúpeľní,11 WC, kotolňa
Penzión má úžitkovú zastavanú plochou cca 200 m2 na 790m2 pozemku. Pozostáva z prízemia, na ktorom sú miestnosti: veľká obývacia izba s krbom pre domácich, spálňa pre domácich ,WC a kúpeľňa pre domácich , spoločná kuchyňa, komora, jedáleň pre hostí, hosťovská izba s kúpeľňou, recepcia, úschovňa, kotolňa, Na 1. Poschodí sa nachádza 6 hosťovských izieb, v každej z nich je sociálne zariadenie na 2. Poschodí- v podkroví je 5 hosťovských izieb so 4 kúpeľňami. Stavba je v stave zabudovaných všetkých rozvodových sietí (plyn, elektrina, voda, kanalizácia) nanesené vápeno- cementové omietky, niektoré steny majú už prvý náter .V budove nie sú zárubne, dvere, podlahy, ani dokončené kúpeľne. Stavba sa pýši plastovými oknami s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami trojskla.
Obec Pohorelá v okrese Brezno, je situovaná na polceste medzi Spišom a Horehroním , na úpätí Nízkych Tatier horného toku Hrona pod vrchom Orlová, s počtom 2300 obyvateľov . , Pobyt v tejto lokalite ukrývajúcich relax, pokoj a krásu. Každý si príde na svoje, pretože široká ponuka tohto regiónu prekvapuje očakávania aj tých najnáročnejších. V blízkom okolí sa od severu rozprestierajú Nízke Tatry , Muránska planina, Veporské vrchy a Poľana. Nízke Tatry okrem turistiky ponúkajú zimné športové vyžitie, na moderných zjazdovkách dlhých cca 70km zasnežovaných lyžiarských zjazdoviek ako aj v moderných lyžiarských strediskách Jasná, Nízke Tatry, Ski Tále, Mýto Ski center, Ski center Čierny Balog. Golf Gray Bear- známe,majstrovské golfové ihrisko v srdci Nízkych tatier Cykloturistika so stovkami kilometrov cyklotrás unikátnymi scenériami, za historickými pamiatkami, ale aj kultúrou a gastronómiou. Priamo v obci je päť prameňov, základná škola,škôlka,lekár, pošta, niekoľko pohostinstiev, kostol...a viete že prvá mechanická plechová hračka bola vyrobená práve tu v tejto obci v Tatrasmalte v roku 1955 ?Je toho ešte veľmi veľa čo ponúka táto lokalita a preto investícia do tejto nehnuteľnosti je určite tou správnou . Veď predsa „NAJKRAJŠIE STROMY SÚ NA HOREHRONÍ“!
Cena nehnuteľnosti aj s pozemkom: 175 000 .- EUR
KONTAKT na makléra:
Marcela Tokárová


EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:
1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.
2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.
3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.
4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Brezno

APARTMÁNOVÝ DOM v obci BEŇUŠ, kompeltne zariadený a zrekonštruovaný
Predaj 159.000,- €
APARTMÁNOVÝ DOM v obci BEŇUŠ, kompeltne zariadený a zrekonštruovaný

Ponúkame Vám na predaj APARTMÁNOVÝ dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Beňuš v okrese Brezno. Apartmánový dom pozostáva s dvoch apartmánov, je po kompletnej rekonštrukcii postavený na pozemku o celkovej...

Hotely a penzióny 748 m2 Beňuš