PREDAJ: 2,5-izb. byt Maďarsko, 28 km od Košíc

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 2,5-izbový byt v prihraničnej obci Maďarska, vzdialenej len 28 km od Košíc a len 3 km od slovensko-maďarskej hranice.

Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome v tichej uličke nízkopodlažnej zástavby (mimo hlavného ťahu), kde sú spolu len 4 byty, čo zabezpečuje absolútne súkromie - na poschodí sa teda nachádzajú len dva byty (oproti sebe).

Táto nehnuteľnosť celkovo disponuje dobrým rozložením izieb, ktoré sú nepriechodné – po vstupe Vás čaká chodba, z ktorej sa ide do jednotlivých izieb – obývačka s východom na veľký balkón a spálňa (orientácia západ), menšia detská izba (pracovňa) a kuchyňa s praktickou špajzou (orientácia východ), kúpeľňa a samostatné WC.
V izbách sú veľmi pekné repasované pôvodné parkety a pekné funkčné kachľové ozdobné pece na tuhé palivo (ako alternatívne kúrenie, alebo len tak na ozdobu), kúrenie (funkčné gamatky) a ohrev teplej vody má byt samostatný (na plyn); v suteréne k dispozícii pivnica a za bytovým domom pomerne veľký pozemok k dispozícii len obyvateľom bytovky.

Bezproblémové parkovanie. Ostatné 3 byty obývané slušnými obyvateľmi (jeden z jej obyvateľov dokonca členom samosprávy obce).

Byt síce vyžaduje nejaké investície (cca 4 roky neobývaný), ktoré sa však dajú riešiť aj po sťahovaní sa. Byt je kúpou voľný.


Obec je známa početnou slovenskou komunitou, je tu pošta, obchody, športové a detské ihriská, celkovo nás ladí do dojmu skôr menšieho mestečka ako dediny.

Spojenie so Slovenskom – priamo z autobusovej stanice počnúc 01.10.2019 pravidelná linka SAD Košice až po autobusovú stanicu Košice (zabezpečované VÚC Košice vrámci cezhraničnej spolupráce), príp. vlakom až po vlakovú stanicu Košice.

Podobné realitné ponuky

Priestranný 3 izbový byt - Hidasnémeti - Maďarsko
Predaj 35.000,- €
Priestranný 3 izbový byt - Hidasnémeti - Maďarsko

- byt v pôvodnom stave - 80m2- 3 izbový- IS: voda, elektrický prúd na kartu (paušál),plyn- tehlovýTOP Real Košice ponúka na predaj byt určený na rekonštrukciu v Maďarskej obci...

3-izbový byt 80 m2 Hidasnémeti
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Priestranný 3 izbový byt - Hidasnémeti - Maďarsko 35.000,- € 3-izbový byt 80 m2 Hidasnémeti predaj