Predaj 2 izbového bytu 69 m2 Na Križovatkách, Bratislava-Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký, slnečný 2i byt v tehlovej novostavbe o celkovej výmere 69m2 (loggia 2,2 m2 + murovaná pivnica 1,5 m2) nachádzajúci sa v tichej lokalite na ulici Na Križovatkách, Ružinov - Trnávka. Byt sa nachádza na 5/6 s výťahom.

Byt má ideálnu dispozíciu: priestranná hala so vstavanou skriňou, veľká obývacia izba, kde je východ na loggiu, samostatná izba so vstavanou skriňou a kúpeľňa s vaňou a WC – viď priložený pôdorys. Kuchynská linka má všetky vstavané spotrebiče ako elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu a digestor. V byte sú plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. K bytu prináleží murovaná pivnica. Všetky vstupy do bytového domu – vrátane bezbariérového sú na čip. Veľmi nízke mesačné náklady, nakoľko bytový dom má vlastnú kotolňu.


Bytový dom Na križovatkách bol postavený pred 8 rokmi. Záhradník sa stará o átrium bytového domu, kde sa nachádza trávnik, stromy a lavičky na oddych pre obyvateľov. Energetický certifikát na vyžiadanie. Výborná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sa nachádza LIDL, lekáreň, nákupno-zábavný komplex - AVION SHOPPING PARK, IKEA, HORNBACH a novobudované nákupné centrum Pharos. Byt je vhodný aj pre rodinu s dieťaťom, nakoľko v blízkosti sú detské ihriská, školy a škôlky. Vynikajúca dostupnosť na diaľničnú komunikáciu ako aj do centra mesta a na letisko. Pozemok pod bytovým domom je vysporiadaný. Voľný ihneď.

Cena: 137.900,-€ vratane provizie pre RK.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II