Predaj 2-izbového bytu , kompletná rekonš., Petržalka-Budatínska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Budatinská
56 m²
12
6
áno
predaj - 2-izbový byt
195.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

121525x zobrazená v zozname / 7592x zobrazená detailne / 249x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný a kompletne zariadený 2-izbový byt v Petržalke na Budatínskej ulici.
Byt sa nachádza na 6p /12 poschodového zatepleného domu. K bytu prislúchajú dve loggie.
V byte boli menené stupačky, kúpeľňa po kompletnej rekonštrukcii ,kde sa nachádza sprchový kút, umývadlo so skrinkou, WC Geberit, práčka, chodba ma vstavanú skriňu a vešiakovú stenu so sedením, obývacia izba je spojená s komplet zariadenou kuchynskou linkou v tvare L (varná doska, rúra, digestor, umývačka riadu, kameninový drez s batériou, zabudovaná chladnička) + obývacia stena s TV, druhá izba ma posteľ s 2 nočnými stolíkmi a na opačnej strane vstavaná 3-dverová šatníková skriňa, v ktorej je urobená príprava na druhú TV (zásuvka aj anténa, stačí len samotná televízia). Nové interiérové dvere, nové podlahy, nové vstupné bezpečnostné dvere.
Bytový dom je komplet zateplený s novou strechou.
V bytovom dome sú 2 vyťahy (malý a veľký) + kompletne zrekonštruovaná vstupná hala s posuvnými dverami.

Náklady na bývanie pre 2 osoby/120€.


K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výborne podmienky prostredníctvom špecializovanej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt alebo e-mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Budatinská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Budatinská v Bratislave - Petržalka v cene 195.990,- € je o 11.936 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

195.990,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
56 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Poschodie6
Počet poschodí12
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27583 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.