Predaj 2-izbového rodinného domu, tichá lokalita, obec Závod

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Závod
80 m²
487 m²
predaj - Rodinný dom
94.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

77799x zobrazená v zozname / 8121x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 – izbový rodinný dom (80 m2), ktorý leží na pozemku o rozlohe 487 m2 v obci Závod (1 majiteľ), v tichej lokalite. Súčasťou pozemku je dvojgaráž s montážnou jamou a malou dielňou. Na malej terase sa nachádza krb. Dom je napojený na elektrinu (230 V + 380 V) a plyn, má vlastnú studňu s čerpadlom (možnosť napojiť sa na obecný vodovod, ktorý sa nachádza pred domom), je napojený na žumpu (možnosť napojiť sa na kanalizáciu, ktorá sa nachádza pred domom). Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom krbu a gamatiek. V dome sú betónové podlahy, okná a dvere sú drevené, nad domom je podkrovie. V minulosti bol zrekonštruovaný (bol podrezaný a bolo vymenené latovanie na streche), ale teraz je už dlhší čas neobývaný, preto vyžaduje komplexnú rekonštrukciu. Stavebným materiálom je tehla, strecha je škridlová. Tých, ktorí milujú atmosféru stretnutia s kamarátmi alebo rodinou poteší kamenný krb na terase, kde praskanie ohňa uvoľní Vašu myseľ. Zadnú časť pozemku tvorí záhrada, ktorá Vám umožní načerpať energiu prírody priamo v blízkosti domu. Dom je určený na trvalé bývanie, ako aj na rekreačné využitie.

IS: elektrina, plyn, studňa, žumpa


IS pred domom: mestský vodovod, kanalizácia

Dispozícia domu: Z terasy je vstup do chodby, odkiaľ je prístup do kúpeľne prepojenej s toaletou, do komory a kuchyne. Kuchyňa je prechodová a je z nej prístup do dvoch samostatných izieb.

Občianska vybavenosť obce: potraviny, základná škola, materská škola, zdravotné stredisko, pošta, lekáreň, obchod s priemyselným tovarom, výborná reštaurácia.

Okolitá príroda ponúka možnosť cykloturistiky, kúpania, rybolovu a neďaleko je aj golfové ihrisko. Národná prírodná rezervácia Abrod spolu s východnou lesnatou časťou chotára obce Závod je súčasťou Chránenej krajinnej oblasti Záhorie. Obec má cca 2977 obyvateľov.

Obec organizuje množstvo podujatí: Guláš majster, Literárnu súťaž Zúbkové pramene, Stavanie Mája, Míľa pre mamu, Kultúrne leto, Katarínsku zábavu a pod.

Dostupnosť do okolitých miest: Malacky - 13,5 km, Bratislava - 44 km, Trnava - 61 km, Česká republika (Lanžhot) - 24 km, Břeclav - 33 km, Rakúsko - 14 km, Kompa ( Záhorská Ves - Angern) - 30 km.

Cena: 94.900,- Eur vrátane provízie RK. (Dohoda možná).



Za priaznivé ceny Vám zabezpečíme komplexnú rekonštrukciu tohto domu.

Ponúkame Vám možnosť vybaviť hypotéku našim hypotekárnym špecialistom. Porovnanie zo všetkých bánk Vám poskytneme zdarma.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Kontakt:



Celú ponuku našej realitnej kancelárie nájdete na www.bonkreal.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Závode

Inzerovaný rodinný dom v Závode v cene 94.900,- € je o 19.091 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Závode. Rozloha je o 120 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Závode.

Pozícia realitnej ponuky

94.900,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
487 m²
Rozloha pozemku 120 m² 4877 m²
80 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku487 m²
Úžitková plocha80 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Postavené ztehla
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-151514 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny