Novostavba 2 - izbový byt 75 m2 Hanzlíková-Trenčín s parkovaním

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hanzlíkovská
56.89 m²
2
1
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
137.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

60x zobrazená v zozname / 7118x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín ul. Hanzlíkovská/Hlavná novostavbu 2 – izbový byt s krásnou terasou a výhľadom na Trenčiansky hrad s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Byt je situovaný na 1. poschodí dvojpodlažného polyfunkčného domu orientovaný na juhozápad s celkovou úžitkovou plochou 56,89 m2 a terasou vo výmere 16,64 m2. Predáva sa ako novostavba – holobyt. K bytu patrí skladový priestor vo výmere 2,21 m2 umiestnený priamo pri vstupe do bytu. Byt bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý byt bude mať vlastný merač, byty budú mať podlahové kúrenie.

Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením.

V súčasnosti je byt vo výstavbe, plánovaná kolaudácia 09/23 a odovzdávanie bytu 10-11/23.

DISPOZÍCIA BYTU 2.3:


2.3.1 vstupná hala
2.3.2 toaleta

2.3.3 kúpeľňa


2.3.4 obývačka s kuchyňou
2.3.5 spálňa

2.3.6 terasa



Vo vstupnej chodbe je priestor určený na šatník. Vstup do obývacej časti s kuchyňou a jedálenskou častou je z chodby. Z obývacej miestnosti je výstup na terasu a prechod do izby (spálne). Skladový priestor k bytu sa nachádza priamo na prvom poschodí.

Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,-EUR s DPH.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


*kolaudácia 08/23 a odovzdanie bytu v stave holobyt 10-11/23
*úžitková plocha: 56,89 m2, pivnica: 2,21 m2
*terasa: 16,64 m2
*možnosť dokúpenia parkovacieho státia
*vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie v byte
*nízke energetické náklady, energetický certifikát: A
*výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1

CENA: 137.900,- EUR s DPH


Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania.

LOKALITA A OKOLIE:


Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Zároveň, len pár metrov a ste priamo v prírode vo vinohradoch.
Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1.

Nakoľko byty sú situované na prvom poschodí (2.NP) a treťom poschodí (3.NP), majú výhľad na krásnu dominantu mesta – Trenčiansky hrad.

NÁŠ NÁZOR: Výborné bývanie ako „štartovací byt“ pre mladý pár, respektíve ako investičný byt. Vzhľadom na lokalitu a dostupnosť občianskej vybavenosti vhodné aj pre rodinku s dieťaťom.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Hanzlíkovská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Hanzlíkovská v Trenčíne v cene 137.900,- € je o 10.186 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905637.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Pozícia realitnej ponuky

137.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
75.29 m²
Celková rozloha 33 m² 98.6 m²
56.89 m²
Úžitková plocha 39 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75.29 m²
Úžitková plocha56.89 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-742 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.