Predaj 2 izbový byt, Studenohorská ul, 58m2, 7/7 - zateplená strecha

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v tichej časti Lamača na Studenohorskej ulici v Bratislave. Byt má rozlohu 58m2, je priestranný, samostatné vstupy do izieb z chodby, orientácia obývacej izby je na juhozápad, kuchyňa a spálňa je orientová na severovýchod, byt sa nachádza na 7/7 poschodí, pričom bytový dom prešiel rekonštrukciou je zateplený, strecha je rekonštruovaná a zateplená, čo zabezpečí v letných mesiacoch príjemnú klímu. V bytovom dome bol vymenený výťah a všetky "stupačky". Byt má plastové okná, novú elektroinštaláciu, v kúpeľni a WC nová sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere z masívu, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi. V byte ostáva aj kompletne zariadená spálňa, obývacia izba so sedacou súpravou, skrinkovou zostavou a TV, sušička na prádlo, automatická práčka, vstavaná skriňa na chodbe. V tesnej blízkosti bytového domu je veľké parkovisko čo zabezpečí bezproblémové parkovanie, v blízkosti všetka občianska vybavenosť - zdravotné stredisko, lekáreň, Tesco expres, pošta, škola, obchody. Cena je vrátane zariadenia.

PROVÍZIA je započítaná v kúpnej cene. PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO/sprostredkovanie úverov + poistenie/ .

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Lamač

PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe
Predaj 159.000,- €
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj priestranný 1,5-izbový byt v novostavbe BORY Na Hrádzi. Byt sa nachádza na 3.poschodí z 5tich a je orientovaný smerom na...

2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač / Mateja Encingera
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe 159.000,- € 2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač
Mateja Encingera
predaj