PREDAJ- 2 izbový slnečný byt v novostavbe, STUPAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Dlhá
58.12 m²
4
2
2
áno
holopriestor
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
137.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

124422x zobrazená v zozname / 3558x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný byt v tichej lokalite plnej zelene v nadčasovej novostavbe v projekte Nuevo na Dlhej ulici v Stupave. Projekt Nuevo vyniká jednoduchou nadčasovou minimalistickou architektúrou s 27 bytmi a apartmánmi. Výstavba bytového domu začala v novembri roku 2021 a jeho kolaudácia nadobudla platnosť začiatkom augusta 2023. Samotný projekt je zasadený na okraji územia určeného na bytovú výstavbu, čo zaručuje do budúcna pokojné bývanie v susedstve s rodinnými domami. Lokalita súčasne ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť - všetko nevyhnutné ako obchody, školy, škôlky, potraviny či lekárne sú v pešej vzdialenosti do pár minút, zástavka autobusu priamo pred domom.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety a kúpeľne, v kúpeľni sa nachádza predpríprava na sprchový kút aj vaňu, kuchyne, ktorá je spojená s obývačkou a jednej samostatnej izby. Z obývacej miestnosti je spravený výstup na balkón. Celková rozloha bytu je 58,12m2.

Byt sa predáva v stave holobyt s možnosť dokončenia do štandardu. Súčasťou vybavenia bytu v stave holobyt sú dokončené všetky profesie ( zdravotechnika, elektroinštalácia, kúrenie a kanalizácia), podlahové kúrenie s vlastným plynovým kotlom, príprava na klimatizáciu a dokončené omietky s maľovkou na stenách a strope, bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, plastové oná s trojsklom, elektronický vrátnik.

Lokalita ponúka okrem kompletnej občianskej vybavenosti, množstvo aktivít pre šport, relax a pobyt v prírode. Veľkým benefitom je situovanie projektu v tesnej blízkosti cyklotrasy smerujúcej na Devín, Vysokú pri Morave alebo Marchegg.


Cena danej nehnuteľnosti je 142 000 eur. V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa, kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti a kompletného finančného servisu.

K bytu je možnosť dokúpiť pivničnú kobku a parkovacie státie.

Využite kúpu posledných voľných bytov za prijateľné ceny na skok od Bratislavy.

Zodpovedný maklér: Mgr. Lucia Kaliariková, kontakt , email:




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Stupave na ulici Dlhá

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

137.000,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 219.400,- €
58.12 m²
Celková rozloha 40.5 m² 177.06 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58.12 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--396 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny