Prenájom 2i byt, ktorý bol prerobený na 2, 5i byt, 68m2 v Žiari nad Hro

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
68 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
570,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

7308x zobrazená v zozname / 716x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom 2i byt, ktorý bol prerobený na 2,5i byt, 68m2 v Žiari nad Hronom. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývačky, izby, kuchyne a kúpeľne s WC. Byt bol zrekonštruovaný - rozvody elektriny, stierky/obklady, laminátové podlahy v celom byte, radiátory, dvere, vchodové dvere, plastové okná. Vybavenie bytu: kuchyňa - linka, sporák, chladnička, rohové sedenie + stôl, mikrovlnka; kúpeľňa - sprchový kút, práčka; obývačka - gauč, TV, skriňa; izba (väčšia) - skriňa, 2x posteľ, pc stôl, stoličky; K bytu prislúcha murovaná pivnica o výmere cca 10m2. Energetický certifikát nebol predložený. Cena 570€/mes v cene je zahrnutý internet a energie. Pri podpise zmluvy sa platí aj depozit. Pre obhliadku, alebo podrobnejšie informácie využite kontakty: email: alebo mobil:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Žiare nad Hronom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Žiare nad Hronom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47157 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny