Predané-Predaj 3, 5 izbový byt pri Prešove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
73 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12130x zobrazená v zozname / 14079x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3,5 izbový byt + balkón, Vyšná Šebastová - Prešov.. Byt sa nachádza v obci v dosahu MHD pri Prešove. V byte boli menené okna za plastové a plávajúce podlahy, inak je v udržiavanom zachovalom stave. Skladba bytu: chodba, 2 krát izba, obývacia izba, kuchyňa, komora , pol izba, WC, kúpeľňa a balkón. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere cca 5m2. Bytový dom je zateplený, nová strecha, nová vchodová brána. Jedná sa o 2poschodový bytový dom, kde je vyvýšené prízemie a 2NP. Byt sa nachádza na 2NP. Byt je voľný až po dostavbe RD čo je august 2019......Obec má MHD, SAD zastávku, športoviská, potraviny, materská škola, služby, nádherná príroda a na huby aj na pešo môžete zabehnúť..... Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove

Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-295 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.