Predaj 3 izbového bytu 115 m2, Bratislava-Rača

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 3i byt na ul. Pri Vinohradoch– Rača, 115m2, p. 1/5, s výťahom, s balkónom.

V byte sa nachádzajú bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, samostatná kúpeľňa a WC (sanita, obklady), interiérové dvere a zárubne, kuchynská linka vrátane vstavných spotrebičov, videovrátnik,. Výmera jednotlivých miestností: hala (12,8 m2), šatník (3,9 m2), obývacia izba s kuchyňou (36,9 m2), izba (15,7 m2), izba (14,1 m2), kúpeľňa (5,3 m2), WC (1,4 m2). Výmera: 91 m2 + plocha pivnice 4m2 + 1,4 m2, 2*loggia 9,4 m2+9,4 m2.
Na každom poschodí sa nachádzajú len 3 byty, t.j. celkovo 15 bytov v bytovom dome. Možnosť dokúpenia parkovacieho státia: 5 000,-€.

Projekt sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Rača,. Do centra mesta sa autom dostanete za približne 30 minút, električkou komfortne za polovičný čas. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy Rača - Komisárky je dostupná za tri minúty, obchody a školy na desať minút. Výhodné je napojenie na nultý okruh mesta a blízkej budúcnosti na severnú tangentu (prepojenie so Záhorskou Bystricou). Račany sú zasadené do príjemného prostredia v blízkosti viníc na ulici Pri vinohradoch. Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou (Kaufland, Billa, Samoška, lekáreň, pošta, banky, hotel, kaviarne, reštaurácie, vinárne, škôlka, škola)a v prepojení s prírodou a tradíciou vinohradníctva poskytuje vyhovie najmä tým, ktorých nároky na bývanie sú naozaj vysoké. Cena: 197.000,-€ + provízia pre RK.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava III