Predaj 3 izbový byt NOVOSTAVBA, Hodonínska ulica, Bratislava IV. Lamač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDAJ BYTU:
NOVOSTAVBA v štandarde v blízkosti lesa a zároveň aj v blízkosti nákupných možností Bory Mall - Jún/2023. Ponúkame na predaj - postúpenie 3 izbový byt s balkónom v projekte ELEMENT - Lamač s nepriechodnými izbami vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Lamač, Hodonínska cesta s dobrou dostupnosťou do centra mesta ako aj na obchvat a diaľnicu smer Brno. Nehnuteľnosť sa nachádza na 7/9 nadzemnom podlaží s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 59 m2 vrátane balkóna a pivnice. Momentálny stav je viď. fotky - hrubá stavba, začnú sa osádzať plastové okná. Kúpeľňa bude so sprchovacím kútom, kuchynská linka je na samotnom majiteľovi v jeho réžii. Orientácia bytu je na S - V stranu do tichej časti k lesu. K bytu patrí aj parkovacie státie pri dome v sume + 10 000 euro. Pre viac informácií, otázok ma neváhajte kontaktovať!
STAV BYTU, DOMU :
Konštrukčný systém stavby :
Stavba bude založená na železobetónovej základovej doske hrúbky 800mm. Stropné dosky /hr.200 mm/ budú železobetónové, monolitické s prievlakmi. Nosný systém stavby bude tvorený s monolitickými železobetónovými obvodovými /200 mm/ a vnútornými stenami /150 mm/. Obvodové steny budú zateplené minerálnou vlnou NOBASIL FKD S hr. 200 mm.
Deliace priečky :
Vnútorné nenosné steny budú vymurované z brúsených tvaroviek POROTHERM 11,5, 14 Profi hr. 115 a 140 mm. Vnútorné steny medzi jednotlivými bytmi budú postavené z akustických tvaroviek POROTHERM AKU 19 hr. 190 mm /Rw=54dB/. Vnútorné, železobetónové nosné steny /150 mm/ medzi bytmi, budú mať na každej strane zvukovú izoláciu so sadrokartónom o hr.50 mm.
LOKALITA:
Kompletná občianska vybavenosť je na dosah - len 5 minút vzdialené nákupné centrum Bory Mall poskytuje všetky služby, zábavu či relax. V blízkosti bytového domu sa nachádza hokejový a futbalový štadión, školy, škôlky, Lidl a množstvo obchodov s rozličným tovarom.

V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ!!! 3izb.byt  - LAMAČ
Predaj 225.000,- €
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa svetlý 3-izbový byt v obľúbenej časti Lamač - na Studenohorskej ulici. Byt po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 77 m² ( plocha bytu...

3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač / Studenohorská
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici
Predaj 190.000,- €
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Lamači na Bakošovej ulici po čiastočnej rekonštrukcii. Panelový bytový dom z roku 1990 je zateplený. Byt má podlahovú plochu 69,16 m2 s...

3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač
Predaj 184.900,- €
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač

Peter z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka 3-izbový byt v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v skvelej lokaliteByt je v krásnom prostredí plnej zelene, čo Vám poskytuje príjemný vonkajší...

3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova 34
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ 225.000,- € 3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač
Studenohorská
predaj
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici 190.000,- € 3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova
predaj
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač 184.900,- € 3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova 34
predaj