PREDAJ ! 3 izbový byt v najlukratívnejšej časti Piešťan

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Eugena Suchoňa
100 m²
1
3
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
600.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

132567x zobrazená v zozname / 4523x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei Vám ponúka na predaj luxusný apartmán v úplnom centre kúpeľného mesta Piešťany, ktorý sa nachádza na 1. podlaží v bytovom dome Gallery Q8 na ulici Eugena Suchoňa na pešej zóne. S jednej strany bytového domu sa vychádza cez Alexander pasáž na Winterovu ulicu. Byt je o výmere 100m2 s lódžiou o výmere 9m2. K bytu prislúcha vlastné 1 parkovacie státie v podzemnej garáži (možnosť montáže nabíjačky na elektromobily).

VYBAVENIE BYTU:


Byt je luxusne a kompletne zariadený, všetko zabudované na mieru, doplnky Versace, strieborný príbor, kašmírové vankúše, závesy z hodvábu, originál kryštálové lustre, dizajnové doplnky ART Design z Talianska atď. (Všetky doplnky nehnuteľnosti sú pôvodom zo zahraničia: Nemecko, Taliansko, Švajčiarsko).

Občianska vybavenosť mesta Piešťany je na veľmi dobrej úrovni. V tesnej blízkosti mestský park, obchodný dom Aupark, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, detské ihriská, cyklotrasa, kúpele 300m (od hlavného prameňa), školy, škôlky a taktiež aj Piešťanské golfové ihrisko.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Eugena Suchoňa

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Eugena Suchoňa v Piešťanoch v cene 600.000,- € je o 249.089 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Pozícia realitnej ponuky

600.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 600.000,- €
109 m²
Celková rozloha 63 m² 268 m²
100 m²
Úžitková plocha 52 m² 113 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha109 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-724259 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.