PREDAJ- 3 izbový dizajnový byt v novostavbe, Čiližská ul. Vrakúňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Čiližská
63.57 m²
11
10
3
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

138460x zobrazená v zozname / 2960x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny dizajnový 3 izbový byt v príjemnej lokalite vo Vrakúni na Čiližskej ulici. Byt sa nachádza na 10. poschodí z 11 v bytovom dome s 2 výťahmi, ktorého kolaudácia prebehla v roku 2015. Byt má rozlohu 63,57 m2 plus balkón 4,85m2 k bytu prislúcha aj pivnica o veľkosti 1,35m2.

Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, dvoch samostatných, nepriechodných izieb a priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou. Z obývačky sa vychádza na balkón.

Byt je kompletne a veľmi vkusne, nadštandardne zariadený. Disponuje klimatizáciou, zariadenou kuchyňou (vstavaná chladnička s mrazničkou, vstavaný kávovar, umývačka riadu, elektrická rúra a varná doska, digestor), v obývačke sa nachádza bio krb.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a zároveň je len na skok do prírody. Množstvo športových aktivít, cyklotrasa pri malom Dunaji, lesík, detské ihriská a ohniská na opekanie.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Mgr. Lucia Kaliariková, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Čiližská

Rozloha je o 25 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Podrobné informácie

Celková rozloha68.42 m²
Úžitková plocha63.57 m²
Poschodie10
Počet poschodí11
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--411 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.