***REZERVOVANÝ***PREDAJ 4 IZB BYT - TOKAJÍCKA ULICA - Furča

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

******** REZERVOVANÝ **********

Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový byt v centre sídliska Furča na Tokajíckej ulici s celkovou výmerou 98m2 v rámci loggie, pivnice a kumbálu. Z celkovej plochy ku ktorej patrí pivnica a kumbál predstavuje loggia 6m2. Tento priestranný byt ponúka viacero výhod. Prepojenie kuchynskej a obývacej časti bytu vytvára príjemný a priestranný priestor. Orientácia bytu je východ/západ, čo zabezpečuje presvetlenie bytu počas celého dňa. Byt je na ideálnom 5.poschodí, ktoré umožňuje výhľad na mesto a taktiež odhlučnenie bytu.
Byt disponuje vynoveným a čistým vchodom, ktorý je pravidelne udržiavaný čistiacou službou.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V celom byte sa nachádzajú plastové okná, elektrina je kompletne vymenená a jadro je murované. V kuchyni, ktorá je spojená s obývacou časťou, na chodbách bytu a tiež v hlavnej spálni sa nachádzajú kvalitné dubové parkety. V ďalších dvoch izbách sú plávajúce podlahy. V kúpnej cene bytu je zahrnutá kuchynská linka so spotrebičmi a to digestor, indukčná doska, elektrická rúra, mikrovlná rúra a práčka. Ďalšie zariadenie v rámci kúpnej ceny bytu je kuchynsky stôl a štyri stoličky, sedací gauč. V spálni ostáva skriňa, na chodbe vstavaná skriňa.
Okolie bytu ponúka množstvo služieb a miest pre trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka a viaceré detské ihriska. V tesnej blízkosti sú potraviny, poliklinika a pošta. V prípade záujmu môžete využiť blízke fitnes centrum, kaderníctvo a ďalšie ponúkane služby.
Mesačné nájomné je 135 Eur pre štvorčlennú rodinu, mimo elektriny. Plyn v byte nie je zavedený.
Byt je kúpou voľný.

V prípade ďalších otázok alebo dohodnutia si obhliadky kontaktujte makléra - Marianna Tomčová - .

Podobné realitné ponuky