Predaj 4 izbového bytu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi pekný a priestranný 4 izbový byt v Novej Bani so 5 lodžiami. Byt je po rekonštrukcii troch izieb okrem jednej, ktorú je možné prerobiť podľa vlastnej predstavy. Rekonštrukcia pozostáva z čiastočnej rekonštrukcie elektroinštalácie, vody, plastových okien, v dvoch izbách sú nové zasúvacie dvere a v ostatných bežné veľkosti, zníženého stropu, plávajúce podlahy a dlažby. Byt sa predáva s novým veľmi pekným zariadením spálne, obývacej izby, nábytok v chodbovej časti a novej kuchynskej linky. V kúpeľni je vaňa. WC je samostatné. K bytu prislúcha aj komora nachádzajúca sa v byte a pivnica o veľkosti 3m2. V byte sú liatinové radiátory. Bytový dom je zateplený a má elektronického vrátnika.
V cene je zahrnutý komplexný právny servis, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti, bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Žarnovica

Predaj, štvorizbový byt Tekovská Breznica,
Predaj 121.000,- €
Predaj, štvorizbový byt Tekovská Breznica,

Ponúkame na predaj štvorizbový, kompletne zrekonštruovaný byt v obci Tekovská Breznica. Byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží z dvoch, v bytovom dome so šiestimi bytmi. Má výmeru 88 m2...

4-izbový byt 88 m2 Tekovská Breznica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Tekovská Breznica, 121.000,- € 4-izbový byt 88 m2 Tekovská Breznica predaj