PREDAJ 5- izb. bytu v BA III,,Robotnícka ul.,94 m2,3. posch.po rekonšt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDÁME priestranný 5 - izbový byt v Bratislave III. – Nové Mesto na Robotníckej ul . Byt s výmerou 94 m2 nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite na 3. podlaží v panelovom 5. podlažnom bytovom dome ,orientácia V/Z, so zateplenou fasádou má vynikajúce dispozičné riešenie .Zo vstupnej chodby sa vchádza do jednotlivých izieb ,špajzy ,kúpeľne ,miestnosti na práčku ,samostatného WC , kuchyne s kompletne vybavenou kuchynskou linkou .Byt je kompletne vystierkovaný ,v izbách sú plávajúce podlahy , na chodbe ,v kuchyni ,kúpeľni a WC je dlažba ,v chodbe rolldor .V celom byte sú plastové okná so žalúziami ,z obývacej izby ktorá je vybavená klimatizáciou je vstup na balkón o rozlohe 4,5 m2,byt je zabezpečený bezpečnostnými vchodovými dverami .Spoločné priestory a vstupná brána do domu sú kompletne zrekonštruované ,bytový dom má nový výťah.
K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 2 m2 a spoločná miestnosť v prízemí domu na ukladanie bicyklov a kočíkov .Parkovanie je bezproblémové vo vnútrobloku bytového domu ,dobrá dostupnosť na MHD ,v blízkosti materská škôlka , ZŠ, ,pošta ,obchody ,poliklinika..

CENA : 211 000 .- EUR,
je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode ) . Bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom Vám zabezpečíme u nás v kancelárii, ktorý Vám úver individuálne nastaví.
KONTAKT :

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj