Predaj 5 izbového mezonetu v absolútnom centre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predávame zabývaný priestranný 5 izbový mezonetový byt v tichej a pokojnej časti absolútneho centra mesta na Mladoboleslavskej ulici o celkovej podlahovej ploche 179,65 m2. Lokalita, v ktorej sa byt nachádza je výnimočná svojou polohou, svojou dostupnosťou a zároveň maximálnym pocitom súkromia a komfortu.
Byt sa nachádza na prvom a druhom poschodí tehlového bytového domu, obklopenom parkovou výsadbou, historickými mestskými hradbami a mestským oddychovým parkom. Vo vchode sa nachádzajú len štyri byty.
V roku 2002 bol pôvodný 3 izbový byt vstavbou zväčšený o podkrovný byt, čím vznikol priestranný mezonet. Pri tejto vstavbe sa vymenili pomúrnice, celý krov, strešná krytina s izoláciou, rýny, blezkozvod, rekonštruovali sa komíny, vymenili elektrické rozvody, dvere, okná a celý vykurovací systém.
Dispozičné riešenie bytu:
Na prízemí resp. v dolnej časti bytu sa nachádza vstupná chodba, ktorá vedie do troch miestností. Do kúpeľne s vaňou, umývadlom, WC, plynovým kotlom Protherm so zásobníkom a práčkou. Ďalej chodba vedie do kuchyne spojenou s jedálenským kútom a do priestrannej obývacej miestnosti.
Z obývacej miestnosti sa na jednej strane vchádza do spálne a na protiľahlej strane vedie interierové drevené schodisko do vstupnej haly na podkrovie. Pokračujúc presvetlenou chodbou sa dostaneme do troch nepriechodných izbieb so strešnými oknami. Z chodby sa tiež vstupuje do WC s umývadielkom ,kúpeľňou so sprchovacím kútom v ktorej sú dve umývadlá a príprava pre práčku.
V roku 2012 sa kompletne zrekonštruovala vstupná chodba, WC a kúpeľňa v dolnej časti bytu.
Byt je napojený na internet, káblovú televíziu.
K bytu patria aj murované pivnice o výmere cca 14,5 m2.
Byt je orientovaný V/J, J/Z.
Celkové náklady na prevádzku bytu sú 160 EUR/ 4 osoby za mesiac.
Parkovanie je dostupné pred aj za bytovým domom.

Cena : 259 000,- EUR + provízia RK

Tel : ,


Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode ) Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta)


Podobné realitné ponuky