PREDAJ, 5i mezonet, 255 m2, III Veže, BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Novinka: Výhodnejšie ako kedykoľvek predtým! Ponúkame nadštandardné mezonety za akčné ceny a výhodný balík k tomu. Výhodný balík obsahuje 2x parkovacie miesto + pivničnú kobku, všetko pri kúpe mezonetu.

III Veže MEZONETY - Nový pohľad na Bratislavu. Nový pohľad na komfort. Nový pohľad na bývanie.
III Veže ponúkajú komfortné, funkčné a flexibilné byty rôznych veľkostí. 24 poschodí v III samostatných vežiach Vám otvorí panorámu so zelenými karpatskými kopcami, Bratislavským hradom či historickým centrom mesta. V III Vežiach budete mať mesto ako na dlani.

Akčný balík obsahuje:
Nadštandardné mezonety za akčné ceny a výhodný balík k tomu. Výhodný balík obsahuje 2x parkovacie miesto + pivničnú kobku.

Prečo III Veže?

Mesto ako na dlani
Terasy, loggie a veľkorysé okná so znížením parapetom poskytujú z každého bytu pôsobivý výhľad na Bratislavu. Panoráma so zelenými karpatskými kopcami, bratislavským hradom, či historickým centrom mesta uchváti každého. III Veže ponúkajú 18 komfortných, slnečných a nadštandardných mezonetov pre náročných klientov s výmerou od 132 do 445 m2.

Jedinečný komfort
24-hodinová recepcia pre vyššiu bezpečnosť obyvateľov. V každej veži vlastné fitnescentrum na 5.poschodí. Spoločenská miestnosť s vyústením do oddychového rezidenčného parku prístupného výlučne obyvateľom.

Bohatá občianska vybavenosť
Nákupná promenáda III Veže plná užitočných prevádzok (potraviny, lekáreň, čistiareň a mnohé ďalšie), vynikajúcich reštaurácii a útulných kaviarní, solárium, centrum zdravia.

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj