PREDAJ, admin.budovy, BA III., Hattalova ul.,REZERVOVANÉ*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj administratívna budova s pozemkom, BA III., Nové Mesto, Hattalova ul., celková výmera pozemku je 332 m2.

Jedná sa o dvojpodlažnú budovu s oceľovým skeletom, na ktorom sú uložené typizované obytné bunky, rozmery budovy 27,6 m x 12 m, celková plocha každého podlažia je 331,20 m2, inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia, možnosť pripojenia plynu- prípojka sa nachádza v bezprostrednej blízkosti.

Budova je v udržiavanom stave, je užívaná ako dva nezávislé celky (prízemie a poschodie) s vlastnými vstupmi zo spoločnej vstupnej chodby respektíve schodiska, 10x telefónna linka, 2x nezávislý alarm, každé podlažie má taktiež vlastné WC a kuchynku, strecha po rekonštrukcii v roku 2012- pozinkovaná sedlová strecha, v roku 2000 rekonštrukcia elektrických rozvodov.

Perspektíva odkúpenia susedného mestského pozemku, ktorý sa nachádza priamo pred budovou, kde už bol pripravený projekt so stavebným povolením na výstavbu dvojpodlažnej budovy (showroomu).
Majitelia predmetnej budovy zároveň majú na základe Nájomnej zmluvy s predkupným právom v užívaní od Mestskej časti parcelu vo výmere 320 m2 , na ktorej je vybudované oplotené parkovisko s nočným osvetlením a nachádza sa hneď vedľa budovy.

Veľmi dobrá poloha a občianska vybavenosť : v blízkosti nákupné stredisko Polus City Centrum, železničná stanica Nové Mesto, MHD, jazero Kuchajda.

Atraktivitu, trhovú hodnotu, dopravný prístup respektíve logistiku predmetu predaja v budúcnosti zvýši pripravované predĺženie Tomášikovej ulice, respektíve vytvorenie spojnice medzi Vajnorskou a Račianskou ulicou. Nová časť ulice bude viesť na začiatku ulicou Zátišie, za ktorou sa odkloní doprava a ďalej povedie popri železničnej trati.
Po rekonštrukcii budovy kupujúcim sa môže jednať o veľmi zaujímavú nehnuteľnosť na dobrej adrese.
TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.
Predaj Cena v RK
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ POLYFUNKČNÚ BUDOVU po kompletnej NADŠTANDARDNEJ rekonštrukcii, BA III. Nové Mesto, ul. Stará Vajnorská, celková úžitková plocha objektu je 745 m2, výmera pozemku 244...

Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto / Stará Vajnorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III. Cena v RK Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto
Stará Vajnorská
predaj