Predaj, administratívny priestor Nitra, Mlynárce, Ra...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj administratívnu budova v meste Nitre, mestská časť Mlynárce, ktorá sa nachádza na pozemku s rozlohou 1937m2. Budova je v pôvodnom stave s možnosťou zmeny účelu užívania na ubytovacie zariadenie. V tesnej blízkosti sa nachádza už existujúce ubytovacie zariadenie.
Administratívna budova sa nachádza v oplotenom areály s napojeným na verejnú miestnu komunikáciu. Dispozične pozostáva z troch nadzemných a jedného podzemného podlažia. K objektu vedie asfaltová prístupová cesta, ktorej podiel 1/10 je súčasťou kúpnej ceny. Plochy okolo budovy sú spevnené (asfalt/betón) a zabezpečujú prístup k budove s možnosťou vytvorenia parkovacích miest.
Budova so zastavanou plochou 757m2 a podlahovou plochou 3028m2 je postavená zo železobetónovej rámovej konštrukcie, čo umožňuje ideálne podmienky na rekonštrukciu podľa požiadaviek nového majiteľa. Budova je napojená na všetky inžinierske siete (plyn, voda, elektrika, kanalizácia).
Výhodou predmetnej nehnuteľnosti je výborná poloha budovy (napojenie na diaľnicu R1), zachovalý stav a možnosť zmeny účelu stavby na ubytovacie zariadenie.
Budova je bez tiarch, ihneď k dispozícii. ID ponuky: NR-47418

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Nitra