Predaj administratívnych budov 2000 m2 Vlčie hrdlo, Bratislava-Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Administratívna budova + výrobný areál s hlučnou prevádzkou v Ružinove ( pri Slovnafte ) vo Vlčom hrdle . Pôvodná budova je v zmysle overenia pasportu budovy z roku 1963. Výmera pozemku 5430 m2, plocha admin. budovy, budova ma suterén a 1 nadzemné podlažie. Stavba je založená na základových pásoch z izoláciou, obvodové murivo hr. 450 mm a železobetónové stĺpy, strop nad 1 PP je železobetónový, ostatné stropy tvoria prefabrikované železobetónové nosníky, priečky v budove sú väčšinou murované ale aj sádrokartónové. Krytina strechy je z PVC fólie Fatrafol. Okná sú plastové, budova je v interiéri kompletne zrekonštruovaná v roku 2006.
Vykurovanie je teplovodné ústredné z výmenníkovej stanice, ktorá sa nachádza v 1.PP kde sa centrálne pripravuje aj teplá úžitková voda, radiátory sú KORAD s termostatickými hlavicami, čiast. sú použité podlahové konvektory, vykurovanie je priestorovou reguláciou.
Stavba dielne - výrobná časť
Jednopodlažná stavba halového typu v zadnej časti s 2 nadzemnými podlažiami kde sú umiestnené šatne so sociálnymi priestormi a kancelária majstra a skladovacie priestory. Hala je vykurovaná parou z parovodu, elektroinštalácia 220/380 V. Konštrukciu tvorí ľahká oceľová konštrukcia a s porobetónovým výplňovým murivom o hrúbky 300 mm, priečky sú murované z plných pálených tehál s hrúbkou 100-150 mm. Strecha je z oceľovej konštrukcie s tepelnou izoláciou.


Celková cena areálu bez technológiíí je 1.200.000 € ( možnosť dohody )

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Bratislava II