PREDAJ, nebytový priestor v zdravotnom stredisku, Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na PREDAJ priestranný nebytový priestor na Saratovskej ulici vo výhodnej lokalite Dúbravky oproti obchodnému centru Saratov.

Rozloha: 52,24m2

Charakteristika:
Nebytový priestor sa nachádza v priestoroch zdravotného strediska. Momentálne je priestor využívaný ako ambulancia praktického lekára. Výhodou tohto nebytového priestoru je jeho poloha-nachádza sa na prízemí budovy s bezbariérovým prístupom.
Priestory sú zrekonštruované, sú vykurované plynovým kotlom. Dispozične nebytový priestor pozostáva z : dvoch miestností a menšieho skladu. Budova v ktorej sa nebytový priestor nachádza je zateplená, strecha budovy je po rekonštrukcii.
Nebytový priestor ponúka ideálnu príležitosť na prevádzku zdravotníckych a príbuzných služieb prípadne môže poslúžiť aj na kancelárske účely.
Zdravotné stredisko poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť – ambulancie chirurgická, ortopedická, gynekologická, klinický logopéd, imunológie a alergie, psychiatrická, zubné ambulancie, ambulancie pre deti a dorast, ORL, neurologická, rehabilitácia, lekáreň.

Priestory sa predávajú nezariadené.
Súčasťou predaja je aj možnosť odkúpenia podielu v spoločnosti spravujúcej zdravotné stredisko.

Lokalita:
Zdravotné stredisko sa nachádza vo výhodnej lokalite Dúbravky oproti obchodnému centru Saratov. V bezprostrednej blízkosti je parkovisko, zastávky MHD autobus a električka.

Cena : 55 000,- EUR

Viac info:

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky