Predaj Apartmány Bulharsko 50m od pláže Byala-Obzor

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na predaj novostavbu apartmánov 50m od pláže. Štúdiové apartmány v novom komplexe s možnosťou výberu z viac priestorov. Kompletne moderne zariadený so samostatnou kuchynkou, kúpeľňou, WC a verandou. Vhodné pre jednotlivých cestovateľov, obchodných cestujúcich a páry s detmi, ktoré hľadajú pokoj a pohodu. Tento byt sa predáva kompletne zariadený.

Celková plocha 40,53 m2
Poschodie 1.
Celková cena 59 583 €

Všetky apartmány sú plne vybavené kvalitnou povrchovou úpravou a predpripravenou kúpeľňou. Niektoré apartmány sú vybavené kuchyňou a zariadené, v iných si môžete vybrať nábytok podľa svojich predstáv.

Kombinácia štýlového zariadenia a vybavenia poskytuje všetky možnosti pre plnohodnotnú a príjemnú dovolenku v luxusnom komplexe, ktorý sa nachádza v jednom z najkrajších letovísk na bulharskom pobreží Čierneho mora.
Užite si výhľad na more priamo z okien vášho apartmánu. Morský vzduch s borovicovými tónmi pomáha obnoviť silu a relaxovať. 50 metrov od komplexu sa po schodisku pozdĺž útesu s borovicami dostanete na priestrannú piesočnatú pláž vybavenú ležadlami a slnečníkmi pre obyvateľov a hostí. Toto je jedna z najlepších pláží na pobreží Čierneho mora. Ak uprednostňujete relax pri bazéne – môžete si posedieť na ležadlách priamo na území apartmánového komplexu a dať si svoj obľúbený koktail v bare.
V prípade záujmu dohodnutia obhliadky poprípade kúpi nehnutelnosti Vás bude sprevádzať maklér a prekladaťel do slovenčiny. Zmluvy sa vyhotovujú v Slovenskom a Bulharskom jazyku. Poskytujeme plný servis ubytovania, transportu z letiska Varna. Apartmán vhodný na prenajímanie či osobné užívanie. Prenájom a servis zabezpečí dohodnutá agentúra.

Bližšie informácie Zsolt Lebó kontakt

Podobné realitné ponuky

LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR
Predaj Cena v RK
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR

Hľadáte niečo výnimočné?Chceli by ste vlastniť apartmán v luxusnej destinácii Bulharska? Tak práve pre vás máme pripravené apartmány v Rezorte, ktorý sa nachádza v Bulharskom letovisku Obzor, blízko letísk...

Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor predaj