PREDAJ- apartmány CONDOMIUM 3 v THAJSKU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HEAVEN REAL ponúka na predaj apartmány v thajskom turistickom stredisku Pattaya - v najluxusnejšej časti Pratumnak.

Apartmány sa nachádzajú v šesť poschodovom apartmánovom dome, ktorý poskytuje svojim obyvateľom štandardné vybavenie a služby: obchody, lobby, kaviareň, reštaurácia, bazén, práčovňa, upratovacie služby, parkovanie, 24 - hodinová bezpečnostná služba, káblová TV.

Apartmány sú postavené v európskom štýle s použitím kvalitných materiálov a najvyšších štandardov. Každý z apartmánov sa predáva kompletne zariadený nábytkom a dekorovaný kvetmi, závesmi, kobercami, vázami a inými drobnosťami, ktoré spríjemnia pobyt vo vašom vlastnom apartmáne.

V ponuke sú štúdiá o rozlohe 42 m2 s balkónom, z ktorého je krásny výhľad.

Luxusná a pokojná štvrť Pratumnak je najnavštevovanejšou lokalitou Thajska. Úžasný dovolenkový zážitok poskytuje krásna príroda, more, pláže s bielym pieskom a mnoho ďalšieho, čo môžete v tejto exotickej krajine vidieť. V oblasti je cielene budovaná infraštruktúra a neustále sa zvyšuje počet, ako aj kvalita poskytovaných služieb. Pre turistov je táto destinácia lákavá aj z hľadiska pomeru nízkych nákladov a ponuky služieb. Pre mnohých návštevníkov je táto oblasť natoľko zaujímavá, že sa sem pravidelne vracajú.


Kúpa luxusného štúdia predstavuje nie len záruku pohodlia a komfortu počas vašich návštev nádhernej krajiny, ale i investičnú príležitosť s 10 ročnou návratnosťou. Nórsky developer ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Spätný prenájom sa uzatvára ihneď pri kúpe. Zaručuje majiteľovi apartmánu pravidelný mesačný príjem, ktorým je možné nielen ochrániť svoje financie legálnym vlastníctvom majetku, ale súčasne získať aj mimoriadne vysoký príjem.

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.

ID: 332560

V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok