PREDAJ- BOUTIQUEcondomium, THAJSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusné apartmány nórskeho developera v dovolenkovej destinácii Pattaya, Thajsko. Apartmán je možné zakúpiť si ako príjemné miesto pre váš relax, alebo ako investíciu s 10 ročnou návratnosťou.

Kúpa predstavuje vynikajúcu investíciu, kedy spoločnosť nórskeho developera ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Spätný prenájom sa uzatvára ihneď pri kúpe. Zaručuje majiteľovi apartmánu pravidelný mesačný príjem, ktorým je možné nielen ochrániť svoje financie legálnym vlastníctvom majetku, ale súčasne získať aj mimoriadne vysoký príjem.

Apartmánový dom spĺňa najvyššie európske štandardy. Ponúkané apartmány sú plne zariadené s pripojením na káblovú televíziu. V spoločných priestoroch môžeme nájsť Wellness & Spa, fitness, lobby, kaviareň, reštauráciu, bazén s barom, práčovňu, upratovacie služby, parkovanie. 24 - hodinová bezpečnostná služba.

V ponuke sú jedno a dvoj izbové apartmány o rozlohe 30 m2 až 49m2.

Slnko, more, relax, nádherné pláže sú synonymá pobytu v Thajsku. Vybudovaná komplexná infraštruktúra poskytuje návštevníkom absolútnu pohodu a uspokojenie všetkých potrieb nielen pre krátkodobé turistické pobyty, ale aj pre plnohodnotný dlhodobý pobyt.

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.

ID: 332552

V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok