Predaj, chata Remetské Hámre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Sobrance
Lokalita.: Remetské Hámre
1 m²
892 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Chata
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

60498x zobrazená v zozname / 4143x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve v tichom prostredí obce Remetské Hámre. Chata je v osobnom vlastníctve, voľná podľa dohody, parkovanie vo dvore. Súčasťou domu prekrytá priestranná terasa. Chata je postavená pod svahom na pozemku s rozlohou 892 m2, zastavaná plocha domu 383 m2.

DISPOZÍCIA


- vstupná chodba, útulná jedáleň s pieckou na tuhé palivo, kuchyňa s plynový sporákom a komorou, kúpeľňa s vaňou a WC, obývacia izba s krbom a spálňa,
REKONŠTRUKCIA
- v chate bola robená čiastočná rekonštrukcia - vchodové dvere, plávajúce podlahy v spálni a v obývacej izbe
V dome ostáva kuchynská linka a plynový sporák, ostatné zariadenie podľa dohody s majiteľom. Vykurovanie plynovým kotlom, za domom terasa s výhľadom do záhrady.

LOKALITA


Chata je od jazera Morské oko vzdialená cca 9 km, v krásnom prostredí Vihorlatských vrchov. V obci blízkosti základná a materská škola, potraviny, pekáreň, penzión. ID ponuky: SO-61293

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku892 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-61293 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.